Bucureşti - 09 februarie 2012 - Anul 2011 s-a încheiat cu rezultate excepţionale pentru dealerul BMW APAN Motors Braila, acesta marcand astfel cel mai puternic start up in lumea BMW din ultimii ani in Romania. Desi este una dintre cele mai tinerere rezentante BMW din tara, a reusit la doar 5 luni de la inaugurare sa vanda peste 60 de masini, cu mult peste rezultatele concurentei locale Mercedes si Audi.

Acest lucru demonstreaza inca o data profesionalismul echipei APAN Motors.

Desi am demarat oficial in septembrie 2011, am ocupat locul I in segmentul premium Galati – Braila surclasand vanzarile Mercedes si Audi, chiar cumulate, realizate pe parcursul intregului an 2011. Avem o echipa foarte bine pregatita cu care sarbatorim atingerea unui volum de peste 60 de masini vandute in numai 5 luni de la deschidere. Aceasta realizare ne da incredere ca activitatea noastra este bine venita si ne determina sa fim din ce in ce mai competitivi. Dorim sa impartasim bucuria noastra prin lansarea ofertei BMW X5, intr-un stoc limitat, cu un avantaj client de exceptie si dobanda de la 0%.”, declara Stefan Podaru, directorul executiv APAN Motors.

Mai multe detalii despre oferta BMW X5, valabila pana in data de 20 martie, puteti obtine accesand site-ul companiei www.bmw-apan.ro.

O alta noutate cu care vine echipa APAN Motors este lansarea noului BMW Seria 3, care are loc in data de 16 februarie, de la ora 17.30, la showroom-ul situat pe Soseaua Dig Braila-Galati, km.4. Asa cum au obisnuit deja inca de la inaugurarea spectaculoasa din septembrie, cand Seria 1 s-a lansat printr-un show memorabil (prin geamul showroom-ului), organizatorii promit si de aceasta data un spectacol inedit.

Complexul integrat BMW care asigura vanzare de masini noi si rulate, servicii de intretinere in garantie si post garantie, functioneaza pe o suprafata construita de 2600 mp cu un teren de 6300 mp; investitia numai in cladire si echipamente depaseste valoarea de 1,5 mil Euro. 

Service-ul este dotat cu cele mai perfomante echipamente. Echipa de service este formata din oameni cu bogata experienta si care au participat intens la cursurile de formare BMW. 

Service-ul APAN Motors este primul in zona Braila - Galati si singurul pe o raza de cca 200 km, fiind aproape si de clientii din Vrancea, Buzau, Tulcea, Ialomita.

Sursa: www.bmw-apan.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii