Noul BMW Seria 3 a fost lansat oficial la Piteşti în cadrul unui eveniment exclusivist organizat de Motor AG .

Piteşti: Motor AG, dealer BMW, a lansat în premieră noul BMW Seria 3. Evenimentul a avut loc la showroom-ul Motor AG Piteşti în seara zilei de 9 februarie şi a adunat aproximativ 150 posesori şi iubitori ai mărcii BMW.

“Lansarea a fost extrem de aşteptată la nivel naţional, iar interesul deosebit pe care clienţii noştri l-au arătat noului model îndreptăţeşte estimări pozitive în ceea ce priveşte vânzările în perioada următoare. Am avut ocazia să conducem acest model câteva sute de kilometri în cadrul unui training şi atât eu, cât şi colegii mei, credem că noul  BMW Seria 3 va fi o referinţă în segment”, a declarat Adrian Prodănel, Director General Motor AG.

Nota distinctivă a acestui eveniment s-a regăsit în prezentarea celor trei linii de design dedicate noului BMW Seria 3: Luxury, Modern, Sport, dar şi în detaliile organizatorice care au scos în evidenţă personalitatea noului model. Astfel, fiecare linie a fost dezvaluită pe ritmuri de dans specifice: vals (Luxury), dans contemporan (Modern), street dance (Sport).

O surpriză pentru invitaţii la acest eveniment a fost reprezentată de prezenţa jucătoarelor echipei de handbal Oltchim Rm. Vâlcea,  Cristina Neagu, Ramona Farcau, Mihaela Smedescu, alături de antrenorul principal Radu Voina şi de reprezentanţii clubului, Petre Berbecaru, Nicolae Luca şi Bogdan Diculoiu. Motor AG este partener oficial al echipei.

Noul BMW Seria 3
Cel mai bine vândut model BMW din istorie stabileşte noi standarde în privinţa calităţilor sportive, a eleganţei şi a confortului. Noua generaţie BMW Seria 3 aduce în premieră BMW Lines: Sport, Modern, Luxury, care oferă variante de personalizare în funcţie de preferinţele clienţilor. 

“O apariţie elegantă, modernă şi sportivă, dublată de flexibilitate şi caracter practic: noul BMW Seria 3 este ideal pentru orice ocazie. În clasa din care face parte, este automobilul cu cea mai inovatoare tehnologie. Noul BMW Seria 3 a primit deja două premii importante, fiind distins de prestigioasa revistă britanică „What Car?” cu titlul „Executive car of the year” şi s-a impus în sondajul internaţional „Most Beautiful Car of The Year”. Sunt rezultate care ne dau încredere în acest autoturism şi în performanţele de vânzare pe care ni le-am propus anul acesta. Noul BMW Seria 3 reprezintă pentru noi un model de referinţă şi ne vom concentra pe promovarea sa către iubitorii mărcii BMW”,  a declarat Alexandru Manole, Director Vânzări Motor AG.

Noul model păstrează toate elemente clasice de design ale mărcii, însă aduce inovaţii în ceea ce priveşte designul, opţiunile de motorizare şi tehnologie, disponibile în premieră pentru segmentul său. BMW Seria 3 vine cu motoare puternice, dar un consum de carburant redus, fără a face rabat de la caracterul sportiv.

Noul BMW Seria 3 este disponibil la reprezentanţele Motor AG din Piteşti şi Rm. Vâlcea în toate cele trei linii de design, înregistrându-se deja comenzi şi cereri de test drive.

Sursa: Motor AG Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii