Samsung Electronics va crea o soluție de conectare a smartphone-ului la mașină în colaborare cu Toyota Motor Corporation.

Soluția presupune dezvoltarea unui serviciu mobil integat de conectare între un smartphone și un sistem integrat de divertisment și informare pentru automobile, IVI (In-Vehicle Infotainment), via MirrorLink.
Experiențe sigure pentru utilizatori, muzică, localizare și funcții îmbunătățite cum ar fi apeluri hands-free, interacțiune vocală și redactarea mesajelor prin comadă vocală – prezentate în cadrul Mobile World Congress 2012, în Barcelona.

Samsung Electronics Co., Ltd a anunțat colaborarea cu Toyota Motor Corporation în vederea dezvoltării unei aplicații pentru mașini, Samsung Car Mode Application, o soluție prin care smartphone-urile Samsung pot fi conectate la sistemul de divertisment și informare al automobilelor Toyota (In-Vehicle Infotainment (IVI)).

Prin intermediul acestui parteneriat, o gamă largă de smartphone-uri şi tehnologii Samsung dedicate comunicaţiilor vor putea fi integrate sistemului revoluţionar IVI de la Toyota, oferind astfel un plus de conectivitate, capacități multimedia și servicii de internet.

Aplicaţia Samsung Car Mode oferă siguranță utilizatorului atunci când este folosită la volan, fiind o tehnologie revoluționară de comenzi vocale încorporată în smartphone-uri pentru funcționalitate sporită, navigație și servicii localizate în funcție de poziționarea utilizatorului. Samsung, în parteneriat cu Toyota, creează soluții inovatoare care să răspundă nevoilor consumatorilor, dând astfel startul dezvoltării unor noi categorii de funcții integrate și experiențe.

Această soluție este dezvăluită în cadrul Mobile World Congress 2012, iar comercializarea ei urmează să înceapă în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Dr. WP Hong, Vicepreședinte Executiv al Samsung Mobile a declarat: „Cu multă pasiune pentru inovație și devotament pentru reinventarea industiei de tehnologii mobile și a celei auto, Samsung așteaptă cu nerăbdare rezultatele acestui parteneriat. Împreună, Samsung și Toyota deschid drumul unei noi erei, iar aceasta este Smarter Car Era.” 

Despre Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a tehnologiilor de convergenţă digitală, cu vânzări consolidate de 143,1 miliarde USD în anul 2011. Având aproximativ 222.000 de angajaţi în 205 de birouri din 71 de ţări, compania operează două organizații separate, pentru a coordona nouă divizii independente de afaceri: Digital Media & Communications, compusă din Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions și Digital Imaging; și Device Solutions, alcătuită din Memory, System LSI și LCD. Recunoscut pentru performanța lider în industrie, conform unei serii de criterii economice, de mediu și sociale, Samsung Electronics a fost numită cea mai sustenabilă companie de tehnologie din lume în cadrul 2011 Dow Jones Sustainability Index. Vizitaţi www.samsung.com pentru mai multe informaţii.

Sursa: Fast Forward Communications
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii