Totul este gata pentru a cincea editie a "Young European Truck Driver" 2012, concursul pentru soferi profesionisti organizat de Scania in 47 de tari din intreaga lume. Anul acesta sunt asteptaţi 55.000 de participanti YETD fiind una dintre cele mai importante competitii din domeniul sau.

Competitia este deschisa tuturor conducatorilor auto profesionisti sub 35 de ani, indiferent de marca vehiculului lor.

Scopul acestui eveniment este de a gasi cel mai bun tanar sofer de camion din Europa, in ceea ce priveste condusul economic si in conditii de siguranta.

In acest an, din nou, Michelin este sponsor oficial in Europa,in 24 de tari. Camioanele pentru aceste competitii vor fi echipate cu anvelope Michelin.

Michelin colaboreaza cu Scania pentru a comunica siguranta si protectia mediului. La finala europeana in septembrie, Michelin va oferi premiul al doilea, si anume un week-end pentru doua persoane in timpul campionatului WRC 2012. Castigatorul YETD va primi de la Scania un camion in valoare de 100 000 de euro.

Pentru a afla mai multe despre organizarea acestui eveniment, puteti accesa informatiile pe site-ul: http://www.scania.com/drivercompetitions.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii