Hyundai Auto Romania, importatorul marcii la nivel local si parte a Grupului Tiriac, faciliteaza accesul presei si al publicului larg la noutatile Hyundai ce urmeaza a fi prezentate la data de 6 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2012.

In cursul zilei de marti, 6 martie, pagina web a importatorului Hyundai, www.hyundai-motor.ro, va gazdui o sectiune dedicata salonului, cu transmisie in direct de la Geneva. Incepand cu ora locala 10:45, toti cei interesati pot urmari online premierele si conferinta de presa Hyundai. Transmisia in direct poate fi accesata si pe pagina oficiala Facebook a Hyundai Auto Romania.

Participarea Hyundai in cadrul salonului este marcata de cinci noutati globale si europene:

-i20 facelift
-noul i30 wagon
-Veloster Turbo
-noul Genesis Coupe
-concept car-ul Hyundai i-oniq

Hyundai Auto Romania ii invita pe toti cei interesati de noile produse Hyundai si nu numai, la adresa www.hyundai-motor.ro sau pe Facebook, maine - 6 martie - incepand cu ora 10.45* pentru a fi conectati in timp real la evenimentul auto european al acestei primaveri.

*Ora 10:45 reprezinta ora locala a Romaniei (09:45 ora Europei Centrale).

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii