Santa Fe prezinta un exterior elegant si dispune de dotari avansate pentru siguranta si confort.

Hyundai Motor Co., cel mai mare producator auto sud coreean, a prezentat astazi imagini suplimentare cu noul sau model Santa Fe, sporind interesul asupra generatiei urmatoare de SUV Hyundai, care va debuta oficial in aprilie. Primele imagini de prezentare a acestui model au fost dezvaluite la data de 11 martie.

Noul Santa Fe are la baza conceptul de design „Storm Edge“, care face parte din filosofia extinsa a „Sculpturii fluidice“ si preia imaginile puternice si dinamice create de natura, in timpul formarii unei furtuni. Futurist, dar atractiv, noul Santa Fe dispune de lumini de pozitie si blocuri optice spate, ambele cu LED-uri, precum si jante de aluminiu de 19 inch pentru un aspect si pentru senzatii imbunatatite.

Noul model prezinta o serie de dotari avansate pentru clasa SUV in materie de siguranta si confort, dintre care: sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare (Lane Departure Warning System), sau sistemul de sapte airbag-uri, incorporand airbag pentru genunchi.

In plus, sistemul Hyundai Blue Link® (serviciul de transmitere a informatiior prin satelit) va fi disponibil pentru prima data pe un model SUV. Sistemul ofera conectivitate inovatoare, confort si servicii de siguranta pentru autovehiculele Hyundai. Telecomanda cu functie de acces, controlata prin intermediul dispozitivelor inteligente si prin mesaje vocale, imbunatateste asistenta la drum.

Mai multe detalii vor fi anuntate cu ocazia lansarii oficiale, ce va avea loc in cadrul Salonului International Auto de la New York, la inceputul lunii aprilie 2012.

* Modelul Santa Fe descris in acest comunicat de presa face referire doar la modelul produs pentru piata coreana. Unele denumiri si specificatii pot diferi in functie de regiune.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii