Bucureşti, 26 martie 2012 – Importatorul ŠKODA România susţine „Ora Pământului”. Această acţiune globală de responsabilizare socială ce are loc pe 31 martie 2012, între orele 20:30 – 21:30, presupune stingerea luminilor în toate clădirile publice şi private, pentru a trage un semnal de alarmă asupra imensului consum de energie la nivel global. Protejarea mediului înconjurător a fost dintotdeauna un interes pentru marca ŠKODA – participarea la şi susţinerea diferitelor evenimente demonstrând implicarea mărcii în protejarea mediului înconjurător.

„Internaţional, ŠKODA Auto a contribuit la protejarea mediului înconjurător prin construirea unor automobile cu emisii de noxe reduse. Cu ajutorul lui Gerhard Plattner, oficialii ŠKODA Auto au demonstrat eficienţa de consum a tuturor modelelor mărcii. Anul acesta am decis să susţinem la nivel naţional „Ora Pământului” pentru a veni în sprijinul acestei iniţiative de responsabilizare socială”, Vlad Rusu, Director marcă Škoda.

„Importatorul ŠKODA România a susţinut dintotdeauna evenimente care au ca scop final educarea publicului pentru protejarea mediului înconjurător, precum şi reducerea consumului de energie. Škoda Velo Challenge este un bun exemplu de eveniment care promovează ciclismul în ţară, sprijinind comunitatea de biciclişti, dar şi un stil de viaţă sănătos şi activ. Prin sponsorizarea acţiunilor de responsabilizare socială, importatorul ŠKODA România doreşte să devină un model de urmat în a demonstra tuturor că schimbarea începe cu fiecare persoană în parte”, Patricia Zegreanu, Manager Marketing şi Comunicare Škoda.

Importatorul ŠKODA vă urează să fiţi „Simply Clever”!

Sursa: Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii