i30 face parte din segmentul cu cele mai bune valori de revanzare pe principalele piete europene.
Serviciul 5 Year Triple Care contribuie la imbunatatirea rezultatelor privind valoarea de revanzare.
Beneficii suplimentare atat pentru clientii privati, cat si pentru cei de flote.

Conform noilor studii independente, realizate in cele mai mari piete de desfacere europene, se estimeaza ca noul Hyundai i30 isi va pastra un procent insemnat din valoarea de achizitie, comparativ cu competitorii sai.

Analizele efectuate de catre institutii de prestigiu, precum Eurotax, L’Argus - Franta sau Quattroruote - Italia, previzioneaza o impresionanta valoare de revanzare a noului model Hyundai in Franta, Germania, Italia, Polonia si Spania.

Clientii se pot astepta ca noul i30 sa fie o investitie mai profitabila decat principalii sai rivali din Germania. Eurotax previzioneaza ca varianta de motorizare diesel de 1.4 litri isi va mentine valoarea la 46% din pretul de achizitie dupa trei ani si 60.000 kilometri parcursi, devansand competitori din acelasi segment precum Ford Focus (42%), Peugeot 308 (40%) si Toyota Auris (42%). In mod similar, varianta pe benzina de 1.4 litri obtine un procent semnificativ mai bun (45%) decat Focus (42%), 308 (37%) si Auris (41%).

Rezultatele din Spania si Polonia sunt de asemenea in favoarea Hyundai, Eurotax anticipand ca noul i30 va obtine cele mai bune valori de revanzare din segmentul C.

Noul i30 este recunoscut de catre publicatia L’Argus drept lider in Franta in privinta valorii de revanzare. Acesta estimeaza ca i30 isi va mentine 43% din valoare pentru motorizarea pe benzina si 46% pentru modelele diesel, dupa trei ani si 75.000 kilometri parcursi - rezultate superioare fata de Focus, 308 si Renault Megane. In aceleasi conditii, in Italia, Quattroroute preconizeaza valori de 46% si respectiv 47%, pozitionand Hyundai inaintea Opel Astra, 308 si Megane.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO Hyundai Motor Europe, a declarat: "Impresionanta valoare de revanzare anticipata pentru noul i30 este o dovada in plus a ofertei Hyundai de neegalat, pentru cumparatorii privati si cei de flote. Adaugandu-se designului dinamic si finisajelor de calitate superioara, aceste valori competitive contribuie la un raport calitate-pret extrem de favorabil – un motiv in plus pentru alegerea marcii Hyundai."

Pachetul de servicii Hyundai 5 Year Triple Care pune la dispozitia clientilor europeni cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta ruriera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii