Anul 2012 aduce in premiera lansarea unei game foarte generoase de modele.

OZ Vittoria
Astfel, gama cea mai de succes la OZ o reprezinta colectia Racing, unde know-how-ul din WRC se materializeaza in diverse forme. Vittoria, modelul dedicat victoriilor din 2011 in competitiile auto (Formula 1, WRC, Le Mans, DTM) este oferit pe o gama larga de aplicatii de la 17’’ la 19’’. Finisare matt dark graphite.

Gama I-TECH va cuprinde noutatile Superforgiata si Ultraleggera HLT cu un proiect special multicolour pe dimensiuni de la 19’’ la 20’’ dedicate exclusiv super-carurilor tip Porsche 911, Lamborghini, BMW M3, Audi R8.

OZ Italia 150
Aniversarea a 150 de ani de republica italiana pune sub lupa conceptia unui model plin de stil si rafinament, sub acelasi nume ITALIA 150. Liniile si detalille noi se remarca in mod deosebit, la producerea acestui model nou de janta fiind folosita tehnologia noua side cut. Janta va fi disponibila de la 17’’ la 19’’ si va face parte din colectia Via Veneto. Atributele colectiei Via Veneto sunt 40 de ani de excelenta si inovatie ce imbraca formele farmecului seducator al stilului italian. Un mijloc de a te scoate in fata cu alte cuvinte sau a te face remarcat in multime.

In colectia All Terran, janta OZ Cortina se remarca prin distinctie si robustete, fiind dedicata SUV-urilor de mare putere.Aplicatie 19’’-20’’. Pe linga finisarea standard matt dark graphite, este disponibila si matt black.

OZ Ego
Segmentul “young people“ se bucura de exuberanta gamei OZ X Line, unde modelul EGO va reprezenta virful de lance in materie de design si finisare. Cu aplicatii diverse de la 15’’ la 19’’, 4 si 5 gauri de prindere, OZ EGO se detaseaza inca de la inceput prin aprecieri de best-seller unanime.

In aceeasi gama, insa cu aplicatii dedicata de aceasta data, modelul X2 va fi dedicat exclusiv Smart Fortwo.

Pasionatii de tuning si racing se vor bucura de noul model SPARCO RTT524, singura janta diamond cut pe intreaga suprafata a spitelor. Aplicatii disponibile: 16’’-18’’. Reamintim parteneriatul dintre Sparco si OZ la nasterea acestui mai tinar brand.

MSW 24
Motor Sport Wheels, pe scurt MSW ofera pe segmentul “affordable“ o colectie de citeva modele complementare ca design si finisari, la un pret accesibil. Astfel modelul nou MSW 24 imbraca liniile gamei Vw-Audi-Seat-Skoda, reusind prin noua finisare matt gun metal polished sa ridice prelucrarea aluminiului la rang de design artistic. Aplicatii pe o plaja larga de masini de la 15’’ la 19’’.

Si ca totul sa fie in avantajul clientului si din punct de vedere al sigurantei, reamintim ca toate brandurile grupului OZ, OZ Racing, OZ X Line, Sparco Wheels si MSW sunt omologate TUV.

Mai mult de atit, capetele de serie beneficiaza de testarea pe circuitul de la Nurburgring prin testele efectuate in-house cu ajutorul masinii biaxiale LBF., OZ fiind singurul producator after-market preocupat 101% de siguranta clientului si calitatea produselor la cele mai stricte standarde.

Cu aceasta gama de produse sigure, grupul OZ e prezent pe toate segmentele de piata din Romania.

Sursa: www.jantealuminiu.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii