În martie 2012, Bosch a fost desemnat drept „cel mai admirat” („most admired”) furnizor de componente auto de către revista americană cu profil economic Fortune. Plasarea companiei pe primul loc s-a bazat pe răspunsurile a 3.855 de manageri, directori şi analişti din 698 de companii din 58 de industrii şi 32 de ţări. Printre cele mai admirate calităţi ale companiei se numără inovaţia, managementul resurselor umane, calitatea proceselor de management, calitatea produselor/serviciilor şi competitivitatea la nivel global. În urma studiului realizat de revista Fortune, compania Bosch a fost desemnată şi în anul 2011 „cel mai admirat” furnizor de echipamente şi piese auto la nivel mondial.

„Locul obţinut în clasamentul realizat de publicaţia Fortune este o onoare deosebită pentru compania noastră, pentru angajaţi, clienţi şi furnizori,” a declarat Franz Fehrenbach, preşedintele Consiliului de Conducere al Robert Bosch GmbH. „Compania Bosch se va dedica în continuare furnizării de servicii excelente, produse de înaltă calitate şi cele mai avansate tehnologii din industrie. Această apreciere demonstrează implicarea angajaţilor noştri în industria auto şi în munca pe care o depun zilnic.”

Pe lângă primirea acestei distincţii, Bosch s-a clasat, de asemenea, pe locul cinci în topul celor mai admirate companii din Germania, indiferent de domeniul de activitate, pe locul 11 în India şi pe locul 14 în categoria companiilor din Europa.

Încă din 1997, clasamentul „Cele mai admirate companii din lume” realizat de revista Fortune este unul dintre cele mai renumite clasamente referitoare la reputaţia companiilor. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa: http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-admired/

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii