In zilele 23-25 martie 2012 a avut loc un eveniment deosebit de important pentru industria auto GPL din Romania si anume Intalnirea partenerilor AGR Autogas Group din toata tara la care au luat parte 50 dintre Service-urile reprezentative pentru domeniul auto GPL. Intalnirea a avut loc in orasul Veliko Tarnovo din Bulgaria la fel ca acum patru ani cand Echipa AGR organiza pentru prima data un astfel de eveniment pentru service-urile GPL din Romania

„Prin organizarea acestui eveniment tot in Bulgaria, am dorit in primul rand sa pastram traditia de acum 4 ani dar si sa fim mai aproape de centrul logistic al Grupului, de unde sunt produse si livrate instalatiile GPL catre service-urile din Romania.”

Intalnirea a avut ca scop, imbunatatirea nivelului tehnic de cunostinte al service-urilor montatoare, privind instalatiile GPL construite sa functioneze pentru tehnologiile de ultima ora ale autoturismelor de generatie noua, dar si pentru mentinerea directiei de dezvoltare continua a domeniului prin respectarea normelor Europene care spun ca pana in 2020, 20% din parcul auto trebuie sa functioneze prin combustibili alternativi.

La intalnire au fost prezenti oaspeti de seama ai celor mai mari producatori in domeniul auto GPL din Lume: Christian Ciscato, Directorul Companiei Tomasetto din Italia, Numarul 1 in lume in constructia de multivalve GPL si Wojciech Piekarski Director de Marketing al Companiei AC - STAG din Polonia, compania cu cea mai mare crestere in ultimii 5 ani in acest domeniu si lider in constructia de electronica si cablaje pentru domeniul GPL in Europa si Asia. De la acest eveniment nu au lipsit oficialitati din partea Registrului Auto Roman care au sustinut initiativa AGR Autogas Group pentru introducerea noilor tipuri de instalatii GPL pentru autoturisme echipate cu motorizari cu injectie directa de benzina – o tehnologie nou aparuta.

Principalele linii de discutii ale intalnirii au fost:
-Cresterea calitatii montajului prin promovarea Kiturilor GPL dedicate care dupa montajul pe autoturisme pastreaza aceeasi parametri de functionare ai autoturismului.
-Lansarea noilor Kituri auto GPL STAG-400, pentru autoturisme cu motoare alimentate prin injectie directa de tip FSI, TSI sau TFSI.
-Lansarea noilor instalatii GPL Tomasetto cu reductor Antarctic care acopera toata gama de puteri pana la 280 KW.
-Aprobarea infiintari Asociatiei Montatorilor de instalatii auto GPL din Romania de catre toate service-urile prezente.

Despre AGR Autogas Group
AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilorde catre Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 25 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si Euro5 cu putere intre 28 kw si 280 kw.

Sursa: AGR Autogas Group Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii