Tokio. Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) anunta astazi faptul ca Divizia Aeriana a FHI a fost recunoscuta drept “Furnizor al Anului” de catre Compania Boeing din Chicago, Illinois, condusa de James McNereney, Presedinte si Director Executiv. Ceremonia de premiere s-a tinut in data de 18 Aprilie 2012 in Chicago, unde se afla sediul central al Companiei Boeing, iar onorabilul trofeu a fost acceptat de catre Hisashi Nagano, Vicepresedinte Executiv si Presedinte al Companiei Aeriene.

Castigatorii premiului de “Furnizor al Anului” pentru Compania Boeing reprezinta un grup de furnizori de elita in randul a peste 17.500 de furnizori activi ai Boeing din peste 52 de tari din toata lumea pentru diviziile Boeing: de aparare, avioane de pasageri si spatiu si securitate. Castigatorii acestui premiu au realizat capacitati distinse de dezvoltare si fabricatie, ce au contribuit la satisfacerea clientilor iar 16 dintre furnizori au fost nominalizati la categorii ca : structura, componente si imbunatatiri exceptionale.

FHI este prima companie japoneza ce a primit trofeul la categoria “Avion de recunoastere”, pentru performantele sale remarcabile in ceea ce priveste livrarea la timp si rata de productie fara a aduce vreo intarziere catre liniile finale de productie ale Boeing, in imprejurari severe in urma cutremului puternic din nord-estul Japoniei din martie 2011, precum dificultatea aprovizionarii cu materiale, pagubele infrastructurii de transport si restrictiile de aprovizionare cu electricitate. FHI este de asemenea prima companie japoneza ce a obtinut premiul Boeing de “Furnizor al Anului” si in anul 2003 la categoria “Structura majora”, acesta din 2012 fiind al doilea premiu pentru Fuji.

FHI va continua sa lucreze in folosul clientilor sai ,inclusiv in ceea ce priveste liniile aeriene, pentru a creste gradul de satisfacerea a acestora , prin mentinerea unei relatii pozitive cu Boeing si prin avansarea propriilor tehnologii.

Sursa: Subaru Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii