Pregătește-te de drum pentru mini-vacanța de 1 mai și vino să descoperi cel mai bun deal Opel.

București, 18 aprilie - În zilele de 20 și 21 aprilie, Union Motors găzduiește „Opel 24 h”, un eveniment anual dedicat deal-urilor de neegalat pentru automobilele Opel.

“Opel 24 h reprezintă o posibilitate unică în care clienții pot beneficia nu doar de cel mai buna pret din an la toate modelele Opel ci și, incluse în prețul autoturismului, de alte beneficii cum sunt mentenanța gratuită, discounturi la accesorii, garanții extinse și multe alte avantaje care dovedesc că investiția ta este una de valoare”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group din care face parte și Union Motors.

În promoție intră toate autoturismele din gama Opel, cu prețuri începând de la 7.565 Euro pentru Opel Corsa cu cinci uși, 11.900 Euro pentru Astra New Generation, și 15.215 Euro pentru Insignia.          

Union Motors va facilita atât pentru persoanele fizice, cât si pentru cele juridice achiziționarea oricărui produs sau serviciu prin mijloacele extrem de avantajoase. În cadrul evenimentului, la orice achiziție se va oferi un discount considerabil de 25% la polițele CASCO și oferte speciale pentru garanția extinsă a autovechiculului ce poate ajunge la 10%. Nu sunt uitate nici acele adaosuri de brand care dau o notă personală experienței de condus: gama de accesorii dispune de reduceri de 20%.

De asemenea, clienții care vor contracta, cu un avans de 10%, o mașină în cele două zile, au posibilitatea de a participa la o tombolă care are drept premiu exact modelul comandat. Tragerea la sorți va avea loc la nivel național între toți dealerii Opel.

“Opel  24 h” se desfășoară la showroom-ul Union Motors din Sectorul 1, Șoseaua București – Ploiești nr. 145, în zilele de 20-21 aprilie, între orele 9.00 și 21.00.

Despre Union Motors
Union Motors este o companie din grupul New Kopel, lider în industria auto românească. Parte a Shlomo Group, unul dintre cele mai mari holdinguri din Israel, New Kopel a intrat pe piața din România în 2005, fiind prima care a furnizat, în același timp, leasing operațional și servicii de închirieri auto atât pentru companiile românești și internaționale, cât și pentru persoane fizice. New Kopel este un grup lider în industria de automobile, având avantajul puterii sale de abordare unică în domeniul afacerilor și o echipă de înaltă calificare profesională. New Kopel Group deține în momentul de față companiile Union Motors (dealer Opel), Union Motors Service, New Kopel Auto Import (importator exclusiv SsangYong în România), Sixt Rent A Car (ce oferă servicii de inchirieri auto în România și străinătate), Sixt New Kopel (compania de leasing operațional) și AAA New Kopel (dealer de mașini rulate).

Sursa: Fast Forward Communications
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii