RCASuperIeftin.ro este primul site de asigurari auto din Romania care ofera clientilor posibilitatea de a cumpara RCA ieftin achitand cu plata prin PayPal.

Alaturi de modalitatile de plata cu cardul online MasterCard sau Visa prin Mobilpay si de plata cu Card Avantaj in pana la 6 rate, utilizatorii RCASuperIeftin.ro pot acum efectua plata asigurarii RCA si prin PayPal, una dintre cele mai mari platforme de e-commerce la nivel global. Serviciul de plati online PayPal, detinut de eBay, este o modalitate rapida si sigura de a face plati online cu cardul sau direct din cont.

Alaturi de celelalte modalitati de plata online, PayPal este disponibil in prezent pe site-ul RCASuperIeftin.ro si poate fi folosit de cumparatorii care cauta cea mai buna oferta de RCA ieftin. RCASuperIeftin.ro si-a castigat pana acum fidelitatea clientilor prin lista de preturi completa, fara tarife ascunse, si prin ofertele de RCA ieftin cu tarife calculate in timp real.

Polita achizitionata este tiparita imediat dupa plata primei de asigurare, iar site-ul ofera si garantia anuntatii datei de expirare a politei de asigurare, prin SMS sau e-mail-uri. RCASuperIeftin.ro nu percepe taxe sau comisioane suplimentare fata de primele de asigurare practicate de catre societatile de asigurari, nici taxe de livrare in Bucuresti sau in alte orase din Romania, iar activitatile de asigurari si intermediere in asigurari nu sunt purtatoriare de TVA.

Despre www.rcasuperieftin.ro
Site-ul www.rcasuperieftin.ro a fost lansat din iulie 2010, iar Clicksoft Media SRL a preluat gestionarea site-ului din luna decembrie 2011. Acesta a fost calificat ca un site de incredere de catre Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania (Trusted.ro) incepand cu data de 02.06.2011. Site-ul urmeaza sa fie dezvoltat in 2012, pentru a ajunge la inaltimea asteptarilor clientilor.

Sursa: www.rcasuperieftin.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii