Costel Casuneanu  nu va lua startul in Abu Dhabi Desert Challenge.
Compania Air France a „ratacit” masina de curse pe aeroportul din Paris.

Costel Casuneanu si Maurilio Zani se afla in imposibilitatea de a lua startul in Abu Dhabi Desert Challenge. Masina de curse, un Mitsubishi MPR13, a fost „ratacita”de compania Air France pe aeroportul din Paris si nu va ajunge la timp pentru etapa din Abu Dhabi.

Costel Casuneanu si Maurilio Zani nu vor mai lua startul in Abu Dhabi Desert Challenge, una dintre cele mai dificile curse de rally raid din lume, dupa ce masina lor nu a ajuns la timp in Abu Dhabi. Startul in super speciala de deschidere, programata pe un traseu special amenajat intre Marina Mall si Abu Dhabi International Marine Sports Club, este programat pentru duminica, 1 aprilie, dar echipajul Pa&Co Racing nu are cum sa participe. „Am decis sa trimitem masina de curse si piesele de rezerva prin intermediul companiei Air France, dar astazi am primit doar piesele de rezerva. Masina este inca pe undeva pe aeroportul din Paris si nu va ajunge decat luni. Pentru noi este insa mult prea tarziu”, a spus Costel Casuneanu.

In functie de rezultatele din super speciala de duminica, care va incepe la ora 14:00 ora Romaniei, se va stabili ordinea de start pentru ziua de luni. „Sunt foarte suparat pentru ca din cauza unei greseli a companiei Air France nu putem particpa in aceasta etapa. Am inceput sezonul foarte bine in Baja Italia si vroiam sa adunam puncte si in aceasta cursa, mai ales ca aceasta etapa are Quantum 2, adica se da un numar dubla de puncte. Obiectivul nostru era sa terminam pe podium in clasamentul general al Cupei Mondiale de Rally Raid, dar aceasta problema ne incurca foarte mult. Acum facem tot posibilul sa rezolvam aceasta problema, dar sunt sanse extrem de mici sa putem lua totusi startul”, a mai adaugat Costel Casuneanu.

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii