Compania Inter Cars România anunță organizarea în perioada 26-27 Mai 2012 a celei de-a doua ediții a evenimentului EXPO IC 2012. Reeditarea inițiativei Inter Cars de anul trecut se datorează succesului dovedit al acestui tip de eveniment în rândul partenerilor prezenți.

Loca
ția EXPO Inter Cars, în ton cu tematica acestui eveniment, va fi una cu totul deosebită, pe Circuitul de Karting de la Prejmer, din județul Brașov.

Cu peste 12.000 de metri pătra
ți, locația va cuprinde o zonă de expoziție și multiple alte zone de recreație și divertisment destinate vizitatorilor, ce vor putea participa la diverse concursuri cu premii substanțiale. Punctul culminant rămâne petrecerea VIP Inter Cars din seara primei zile de desfășurare, moment cu multe surprize și un program artistic pe toate gusturile.

Concursurile variate
și atractive de pe parcursul acestei perioade vor testa la maxim abilitățile concurenților iar recompensele vor fi pe măsură. Mai mult decât atât, fanii șofatului sportiv își vor putea demonstra calitățiile direct pe pista ultramodernă a circuitului locației, în cadrul Campionatului de Karting Inter Cars. Și cum eforturile trebuie răsplătite, pe toată durata show-ului, vizitatorii vor avea acces la preparate culinare variate și apetisante, precum și cocktail-uri răcoritoare.

Asemenea primei ediții, profesioniștii din domeniul auto vor avea oportunitatea de a întâlni în mod direct furnizori și producători de top de piese auto Aftermarket, în acest sens anunțându-și prezența un număr de peste 40 de companii ce acționeaza la nivel internațional. Printre altele, vizitatorii vor lua parte la diverse prezentări de produse sau concepte noi, dar și traininguri susținute de specialiști cu renume ai partenerilor Inter Cars.

Ne dorim ca această nouă edi
ție a EXPO Inter Cars 2012 să-și reconfirme statutul de cel mai mare eveniment de profil din România și totodată să ofere participanților ocazia perfectă de a petrece un weekend de neuitat.

Sursa: Inter Cars Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii