Asociaţia Non Profit Club Ford România organizează in perioada Rusaliilor, 1 – 4 iunie 2012 , a patra Intâlnire Anuală a ClubFord , Zilele ClubFord 2012.

Asociaţia Non Profit Club Ford România organizează in perioada Rusaliilor, 1 – 4 iunie 2012, a patra Intâlnire Anuală a ClubFord, Zilele ClubFord 2012. Membrii forumului http://www.clubford.ro şi membrii Asociaţiei Non Profit se vor intâlni pentru un weekend prelungit in Braşov.

Scopul Intâlnirii Anuale ClubFord este acela de a reuni posesorii de Ford şi de a-i angrena in două zile de evenimente, care creează oportunitatea de a suda comunitatea creată on-line si intărită prin intermediul intalnirilor locale. 

Vă invităm să ne fiţi alături in cadrul acestui eveniment şi să ne sprijiniti in demersul de a-l promova in rândul posesorilor de Ford. Sunteţi invitaţii nostri să participaţi la eveniment şi prin modalităţi pe care le puteţi propune persoanelor de contact din partea Asociaţiei Non Profit ClubFord România. La intâlnire poate participa oricine, cu rugămintea de a se înregistra şi autentifica în prealabil pe forumul ClubFord şi de a-şi anunţa participarea prin formularul de înscriere. La coloana ClubFord participă doar automobile marca Ford, la celelalte activităţi nu există această condiţie.

Mai jos găsiti detalii despre programul pe zile al intalnirii anuale ClubFord din 2012.

Sâmbătă, 2 iunie, este prima zi oficiala a intâlnirii. Până la ora 18 sunt asteptaţi toţi participanţii să işi revendice camerele rezervate, urmând ca de la ora 19:00 să inceapă party-ul organizat special pentru membrii comunităţii ClubFord.

Duminică, 3 iunie, este ziua-principală: incepând cu ora 10:00, se vor face inscrieri pentru Coloana ClubFord.  Aceasta va pleca din Parcarea Roman, iar traseul acesteia prin oraşul Braşov va fi publicat la o dată ulterioară şi stabilit de comun acord cu autorităţile oraşului Braşov. Odata creata, coloana va defila prin oras intre orele 12:00 si 13:00, urmand a se intoarce in parcarea Roman unde va avea loc  Show-ul ClubFord. Acesta este principalul get-together al evenimentului, momentul în care toţi participanţii sunt în parcarea întâlnirii. În această fază vom organiza diverse concursuri: Maşina ClubFord 2012 şi altele de acest fel, la care membrii juriului sunt înşişi participanţii, concursuri amuzante, de grup, cum este liniuţa dintre maşini împinse de 4 clubfordişti, sau individuale, de exemplu, cea mai rapidă schimbare de roată, quiz-uri de genul Ghiceşte Ford-ul pe baza unei poze care conţine doar o parte din maşină. Evenimentul este deschis tuturor posesorilor de Ford indiferent de anul de fabricaţie, model sau de apartenenţa la Asociaţie sau Forum.

Seara de 3 iunie se incheie cu o nouă petrecere, urmând ca ziua de 4 iunie sa fie destinată odihnei, aprofundării relaţiilor si pregătirilor pentru drumul de intoarcere. Mai multe detalii si informaţii actualizate puteţi găsi pe pagina oficială a evenimentului, www.zileleclubford.ro sau pe site-ul oficial al clubului: www.clubford.ro

Sursa: Ford Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii