Automobile Bavaria Group oferă Majestății Sale Regele Mihai I o nouă limuzină BMW Seria 7 cu ocazia Zilei Regalității Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, va utiliza un BMW 730d M. Schmidt: ”Ne reafirmăm excelența ca furnizor oficial al Casei Regale”

Bucureşti: Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Est, a livrat o nouă limuzină BMW Seria 7, care va fi folosită în pemanență de Majestatea Sa Regele Mihai I. Astfel, cu ocazia Zilei Regalității, sărbătorită în fiecare an pe data de 10 mai, Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, a primit de la președintele Automobile Bavaria Group, Michael Schmidt, cheile noii limuzine care va fi folosită în permanență de familia regală. De asemenea, limuzina este la dipoziția Majestății Sale Regele Mihai I pentru ocaziile în care dorește să conducă autoturismul.

BMW 730d devine, a
șadar, noua limuzină care va asigura transportul Majestății Sale Regele. Mașina dispune de un motor de 3 litri, diesel, care dezvoltă 245 de cai-putere. Datele producătorului pentru acest produs indică un consumul mixt de carburant de 6,8 litri la 100 de kilometri. Emisiile de dioxid de carbon sunt de 178 de grame pe kilometru. Anterior, familia regală a folosit un BMW 760 Li. Decizia de a schimba motorizarea prezentă pe autoturismul anterior a fost luată din dorința Casei Regale a României de a beneficia de produse tot mai prietenoase cu mediul înconjurător.

„De mai bine de un deceniu, oferim soluţii de transport atât în viaţa de zi cu zi, cât şi la evenimentele majore din activitatea Casei Regale. Am pus la dispoziţie automobile premium, demne de statutul regal, iar acest lucru s-a reflectat și prin certificatul de furnizor oficial pe care l-am obținut în anul 2009. Odată cu primirea acestei noi mașini, Casa Regală a României ne recunoaște excelența produselor și serviciilor, aceeși excelență de care dăm dovadă și în activitatea de zi cu zi în relația cu toți clienții noștri,” a declarat Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria Group.

Ceremonia de predare a noului autoturism BMW 730d a avut loc la Palatul Elisabeta, acela
și loc în care, pe 11 decembrie 2009, grupul Automobile Bavaria primea titlul de furnizor oficial al Casei Regale, statut obținut ca urmare a unei colaborări excelente care se derula de peste un deceniu. Calitatea de furnizor oficial al Casei Majestăţii Sale Regelui se acordă ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est. Compania are reprezentanţe în România şi în Germania, lângă München. Prin re
țeaua de dealeri Automobile Bavaria sunt comercializate automobile BMW şi MINI noi şi rulate, motociclete BMW și Husqvarna noi și rulate. În plus, Automobile Bavaria Băneasa este singurul dealer certificat BMW M din România. Tot la reprezentanța din Băneasa funcționează singurul service autorizat Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin MHS Truck & Bus se asigură operaţiunile de vânzare şi service pentru vehiculele comerciale MAN şi autobuzele Neoplan noi sau rulate. Prin partenerii din grup, compania oferă servicii de închiriere maşini prin Bavaria Rent, dar şi servicii de finanţare prin Bavaria Leasing şi MHS Leasing & Renting. În segmentul asigurărilor auto şi non-auto, grupul este prezent cu Protector Broker.

Grupul Automobile Bavaria a fost fondat în 1994, la Braşov, de Michael Schmidt. 

Sursa: Automobile Bavaria Group Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii