DETROIT – Chevrolet va încheia un parteneriat pe cinci ani cu gigantul din Barclays Premier League, Manchester United, pentru a deveni Partenerul Auto Oficial al clubului.

Astăzi, Chevrolet a anunţat că fanii vor fi principalii beneficiari ai sponsorizării. Marca se va concentra pe aducerea suporterilor clubului şi a fanilor fotbalului din toată lumea mai aproape de joc ca oricând.

Detaliile despre acest parteneriat global vor fi anunţate în cadrul unui eveniment organizat la muzeul de ştiinţă şi tehnologie din Shanghai, care va reuni reprezentanţi ai Chevrolet, Manchester United şi invitaţi speciali.

„Manchester United are printre cei mai pasionaţi suporteri ai oricărui club sportiv din lume,” a declarat Joel Ewanick, Director Internaţional de Marketing în cadrul General Motors. „Marca Chevrolet este mândră de parteneriatul cu Manchester United şi se angajează să-i considere pe fani prioritari în orice activitate desfăşurată.”

David Gill, Director Executiv al Manchester United: „Deşi activează în domenii foarte diferite, Chevrolet şi Manchester United au multe valori în comun. Asemenea clubului, marca are rădăcini adânci în istorie. Şi-a sărbătorit recent centenarul şi a devenit o marcă internaţională, comercializând autovehicule în peste 140 de ţări. În plus, îşi doreşte să fie cea mai bună din domeniul său şi sunt bucuros să anunţ că Chevrolet este noul nostru Partener Auto Oficial.”

Richard Arnold, director comercial în cadrul Manchester United, a declarat: „Având 659 de milioane de fani Manchester United, ne bucură angajamentul mărcii Chevrolet faţă de fotbal şi planurile sale de a aduce aceşti fani mai aproape de club. Aceasta este prima dată când ne-am alăturat unui producător auto american, iar datorită popularităţii în creştere a clubului şi a fotbalului englez în America, sperăm că această colaborare va spori numărul fanilor din această ţară.”

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii