Prima prezentare în faţa audienţei TV mondiale.
Un nou star al ofensivei de modele ŠKODA.
Tânăr, proaspăt, agil, cu tehnologie excelentă şi fiabil.
În Europa, lansarea pe piaţă are loc în mai 2012.

Mladá Boleslav, mai 2012 – ŠKODA lansează starul ofensivei sale de modele, odată cu începerea Campionatului Mondial IIHF 2012:  ŠKODA Citigo va fi disponibil la distribuitorii europeni, începând din mai 2012. Tânăr, proaspăt, agil, oferind o tehnologie excelentă şi fiind fiabil, primul model ŠKODA  din segmentul subcompact va cuceri cu siguranţă fanii. Va fi prezentat, pentru prima dată, unei audienţe de milioane de oameni din întreaga lume, în versiunea cu 5 uşi şi în culoarea elegantă Alb Candy.        

ŠKODA Citigo în versiunea cu trei uşi a avut un debut de succes pe piaţa de provenienţă, la sfârşitul anului 2011 şi a fost imediat aleasă “Cea mai bună maşină de oraş”,  la premiile “Maşina Anului 2012”.

La Campionatul Mondial IIHF 2012, simultan cu debutul pe piaţa europeană, în mai 2012, modelul ŠKODA Citigo, în versiunea cu 5 uşi va fi prezentat unei audienţe impresionante din întreaga lume. Noul model adăugat în segmentul subcompact, al mărcii, se va afla negreşit pe ecran, fiind expus chiar lângă mantinelele din arenele Campionatului Mondial, în Helsinki şi Stockholm, etalându-şi design-ul atractiv.

“Noul model ŠKODA, pe care îl prezentăm anul acesta, este Citigo ,” a spus directorul executiv al mărcii ŠKODA Winfried Vahland. “Este tânăr, proaspăt, agil şi vine cu o tehnologie excelentă, devenind astfel noul star al ofensivei noastre de modele. Ne va da posibilitatea de a repeta succesele recente ale mărcii. La Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă IIHF 2012 , modelul nostru Citigo îşi etalează calităţile în faţa unei audienţe puternice, de milioane de oameni.”

Pentru a cuceri fanii hocheiului pe gheaţă, trebuie să fii, cu siguranţă, dur, atunci când  aceştia îţi analizează rezistenţa fizică. Iată un alt domeniu în care noua maşină de oraş, a mărcii ŠKODA, străluceşte: conceptul său exemplar de sigur a obţinut cinci stele din cinci, la testul de impact Euro NCAP. Pentru a afla mai multe informaţii despre Citigo şi participarea mărcii ŠKODA la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă IIHF 2012, vizitaţi site-ul mărcii: www.skoda-auto.com.

Sursa: Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii