Noua generatie i30 este una dintre cele mai sigure masini din clasa sa.
Noul model Hyundai a obtinut valori superioare in clasa sa, 90% la capitolul siguranta copiilor si tot 90% pentru siguranta adultilor.
i30 este al saptelea model consecutiv Hyundai care obtine clasificarea maxima la testele de siguranta.

Noua generatie Hyundai i30 a obtinut clasificarea maxima de cinci stele in materie de siguranta la testele organizatiei independente de evaluare, Euro NCAP. Rezultatele riguroasei testari recomanda noua generatie i30 ca unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul C.

Noua generatie i30 a obtinut rezultate superioare pentru segmentul sau, 90% la categoria "protectia copiilor", inregistrand punctaj maxim atat la testele pentru varsta de 18 luni, cat si pentru cele corespunzatoare varstei de 3 ani.

La categoria "protectia adultilor", noua generatie i30 a obtinut de asemenea punctajul de 90%, oferind o buna protectie atat conducatorului auto, cat si pasagerilor. Atat tetiera soferului, cat si scaunul au fost apreciate pentru protectia pe care o ofera impotriva leziunilor gatului, in eventualitatea unei coliziuni din spate.

La testele pentru siguranta pietonilor, noua generatie i30 a inregistrat punctajul maxim pentru protectia picioarelor, datorita barei fata. ESP-ul (Electonic Stability Program), impreuna cu sistemul centurilor de siguranta fata si spate au contribuit la rezultatul de 86% la categoria "siguranta asistata".

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO Hyundai Motor Europe, a declarat: "Rezultatul de cinci stele pentru noua generatie i30 demonstreaza angajamentul nostru de a oferi clientilor Hyundai cel mai inalt nivel de siguranta. Este un motiv suplimentar pentru conducatorii auto sa considere siguranta, calitatea sporita, eficienta si specificatiile generoase ca parte din lista impresionanta a atributelor noii generatii i30, construite in Europa."

Noua generatie i30 este al saptelea model consecutiv Hyundai care a inregistrat clasificarea maxima de cinci stele la rigurosul program de evaluare Euro NCAP, continuand lista modelelor precum: generatia anterioara i30, i20, ix35, ix20, i40 si Veloster.

Fiecare unitate i30 disponibila in Europa dispune de pachetul de servicii Hyundai "5 Year Triple Care". Acesta ofera clientilor 5 ani de garantie fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii