Senior Software anunta lansarea SeniorFMS (Fleet Management System), un sistem destinat managementului parcului auto care acopera doua segmente importante: gestionarea documentelor aferente masinilor si soferilor, respectiv localizarea si urmarirea flotei auto. SeniorFMS reprezinta primul sistem din suita de solutii SCM (Supply Chain Management) pe care Senior Software o pregateste pentru clientii sai.

Dupa SeniorERP, dedicat managementului resurselor unei intreprinderi si SeniorCRM, pentru gestionarea activitatilor de marketing, vanzari si service, Senior Software pregateste o suita de sisteme de tip SCM, pentru managementul lantului logistic al unei companii, mai exact a tuturor activitatilor legate de aprovizionarea, miscarea si stocarea bunurilor. Prima componenta lansata este SeniorFMS, sistemul de gestionare a flotei auto, ce are rolul de a asigura transportul marfurilor de la furnizor la consumatorul final in cele mai bune conditii si cu cele mai mici costuri.

Sistemul actioneaza in doua directii, fiind compus din doua module distincte. Pe de o parte, modulul de localizare al SeniorFMS foloseste tehnologia GPS auto pentru a urmari si ajusta in timp real traseul fiecarei masini si pentru a transmite la dispecerat informatii cu privire la starea acesteia, sistemul pastrand istoricul pentru fiecare autovehicul in parte. In acelasi timp, poate fi reconfigurat traseul unei masini direct de la dispecerat sau se poate urmari consumul individual. Cel de-al doilea modul al aplicatiei asigura un grad ridicat de disponibilitate a flotei auto si a soferilor prin evidenta tuturor documentelor necesare bunei functionari a parcului auto si sistemul de alertare asupra termenelor de expirare ale acestora.

SeniorFMS ofera beneficii importante pentru companiile care detin propriul parc auto:
• Scaderea timpului de livrare a marfurilor la clienti;
• Scaderea cheltuielilor cu reviziile si combustibilul;
• Cresterea gradului de disponibilitate a masinilor si soferilor;
• Cresterea productivitatii personalului si eliminarea timpilor morti;
• Mentinerea starii corespunzatoare a autovehiculelor;
• Vizibilitate crescuta asupra activitatii soferilor si a localizarii masinilor.

Prin integrarea softului de gestionare a parcului auto cu SeniorERP, sistemul destinat managementului resurselor intreprinderii, companiile vor putea fi mai eficiente in desfasurarea activitatilor implicate de livrarea marfurilor. In acelasi sistem, utilizatorii vor avea la dispozitie atat informatii despre automobile si soferi, cat si despre comenzile ce trebuie onorate, fiind mult mai simplu de urmarit traseul complet al acestora, de la momentul receptiei pana cand ajung la destinatie.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro/ FMS

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS;
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft;
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare ;
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor;
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor.

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software Agency
Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Casalco, Ocean Fish.

Sursa: www.seniorerp.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii