Toyota Bucuresti Nord lanseaza sambata, 12 mai, Toyota 4X4 track,  o pista dedicata exclusiv activitatilor off-road.

Traseul special amenajat cuprinde: o rampa cu inclinatie de 35 de grade, o rampa cu inclinatie laterala de 40 de grade,  o rampa cu incrucisare de punti, trecere prin apa la o adancime de 70cm si o ravena.

Toate acestea vor fi probate cu succes de catre participanti, la volanul gamei complete de vehicule 4X4 – RAV4, Land Cruiser si Hilux, care vor fi testate sub atenta coordonare a echipei de specialisti off-road prezenta la eveniment.

Toyota 4X4 track, situata pe Valea Cascadelor, nr.22, reprezinta o premiera, fiind singura locatie de acest gen din Bucuresti. Suprafata totala a locatiei este de 1.500 mp, din care 800m sunt reprezentati de o zona verde.           

Lungimea efectiva a pistei este de  800m, din care 130m reprezinta obstacole din metal, lemn si pamant tasat.  Locatia dispune si de o parcare, cu o capacitate de 20 de locuri.

Aceasta locatie va functiona permanent, fiind destinata clientilor Toyota si pasionatilor de off-road.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii