concursuri auto
Îţi dăm din nou întâlnire la CURSA DE RAŢE SUZUKI şi ProFM, duminică, 8 iulie, de la ora 12.00!

Ţi-a plăcut cursa de raţe de plastic de anul trecut? Te-ai distrat de mama focului sustinâdu-ţi raţa? E momentul să te pregătesti intens pentru că raţele intră din nou în competiţie.

Suzuki şi ProFM te provoacă să adopţi una dintre cele 5.000 de raţe care-şi asteaptă stăpânul în ProFM şi care sunt gata să plutească in apele Dâmboviţei.

Tot ce trebuie să faci este să asculţi ProFM, să trimiţi SMS la 1872 (număr cu tarif normal) cu numele tău complet, când auzi semnalul de concurs, şi gata, ai adoptat o raţa de plastic, numai bună de intrecere. În plus ai şansa să câştigi un super premiu.

Fii pe faza si verifică săptămânal, pe profm.ro, listele cu numerele atribuite raţelor înscrise în concurs, ca să vezi ce raţa trebuie să încurajezi.

Strângem rândurile duminică, 8 iulie, la ora 12.00, în zona de langă Piaţa Unirii, în dreptul Bibliotecii Naţionale, alături de Alarma ProFM, adică maeştrii de ceremonii Sara şi Nicolai, si împreună lansăm pe Dambovita raţele! Raţa care trece prima linia de sosire îţi poate aduce marele premiu de 500 de Euro.

Fă galerie alături de Suzuki pentru raţa ta si bagă mare la cea mai tare distacţie a verii: Cursa de raţe Suzuki şi ProFM!

Eveniment recomandat de Suzuki!

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii