informatii auto
Mycarservice.ro este un serviciu complet nou si inovativ pe web-ul romanesc si a plecat de la dorinta initiala de a putea  sa sti tot timpul cand iti expira actele de la masina, problema destul de complicata avand in vedere ca sunt multe acte care expira in zile diferite iar daca uiti de ele primesti amenda, problema devenind si mai complexa daca ai mai multe masini. Ulterior dezvoltarii unui site care tine minte masinile inscrise de utilizatori si cand expira rca-ul, casco-ul, itp-ul sau rovinieta si notifica utilizatorii pe mail, am realizat ca poate deveni mult mai util daca includem o baza de date cu service-urile auto.

Daca tot am rezolvat problema cu expiratul actelor auto am zis sa rezolvam si o problema mai apasatoare si anume aceea ca, de fiecare data cand ajungeam cu o masina la service aveam impresia ca am platit mult peste pretul corect sau in caz contrar ca au fost folosite produse de calitate indoielnica, asa ca am implementat in site o baza de date cu service-uri auto si un modul prin care poti posta o cerere de oferta la care sa poata licita service- urile auto; in acest fel stii cat te va costa repararea masinii si esti sigur ca alegi cel mai bun pret.

Mycarservice.ro este un serviciu complet gratuit si se adreseaza tuturor proprietarilor de masini care vor sa scape de grija  expirarii actelor auto si mai ales vor sa fie convinsi ca platesc pretul corect atunci cand este necesara o lucrare de reparatie sau intretinere la masina lor.

Cu un cont pe mycarservice.ro iti poti inregistra masina sau masinile pe site si poti posta o cerere de oferta pentru lucrari de reparatii si intretinere auto pentru masina sau masinile tale iar service-urile auto vor licita sa iti repare masina, in acest fel te asiguri ca o sa platesti cel mai bun pret.

Notificari expirare acte auto

Notificare expirare ITP
Nu iti mai face griji sa nu uiti cand iti expira ITP-ul, daca ai cont pe site noi te notificam prin e-mail cu 5 zile inainte ca ITP-ul masinii tale sa expire si iti recomandam service-uri care ofera servicii de inspectie  tehnica periodica care sa rezolve aceasta problema.

Notificare expirare RCA
Odata cu contul pe site uiti de grija RCA-ului, evitand ca in urma unui eveniment neplacut in care este implicate masina ta sa constati ca RCA-ul este expirat, deoarece noi te notificam prin e-mail cu 5 zile inainte ca acesta sa expire.

Notificare expirare CASCO
Nu iti mai face griji sa nu uiti cand iti expira CASCO-ul, daca ai cont pe site noi te notificam prin e-mail cu 5 zile inainte.

Notificare expirare Rovignieta
Uita de grija Rovignietei si evita amenzi enorme, iti amintim noi cand expira.

Schema functionala:

Sursa: www.mycarservice.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii