stiri auto
Cu trei luni inainte de lansarea pe piata a noii Clase A, Mercedes-Benz da startul unui tur de concerte, in cinci orase europene. Impreuna cu trupa britanica de rock alternativ Placebo, Mercedes-Benz prezinta seria de concerte “A ROCK”.

Primul concert va avea loc in Paris pe 22 iunie 2012, urmat de cele din Roma, Zurich si Hamburg. Turul va continua si cu un spectacol programat in Madrid, pe 5 iulie 2012. 

Fanii din Romania au sansa de a castiga 5 invitatii pentru 2 persoane la concertul din Madrid, inscriindu-se intre 8 si 18 iunie la concursul organizat pe site-ul Mercedes-Benz Romania - http://www.mercedes-benz.ro/ARock. Invitatiile includ transport si cazare in Madrid.

“Masinile exceptionale trebuie comunicate prin modalitati exceptionale. Cu designul sau artistic si progresiv, noua Clasa A va elimina monotonia din segmentul masinilor compacte. Seria de concerte ‘A ROCK’ isi propune sa sublinieze noul ritm pe care Clasa A il stabileste in lumea mobilitatii”, declara Anders Sundt Jensen, Vice President Brand Communications Mercedes-Benz Cars. “In plus, Placebo este un partener ideal. Trupa exprima creativitate, pasiune si un stil dinamic si inconfundabil – valori care se potrivesc atat de bine cu noua Clasa A.”

De cativa ani, Placebo a fost recunoscuta ca una dintre cele mai faimoase trupe de rock din intreaga lume, avand reprezentatii live memorabile. Cu 8 albume lansate pana in prezent, Placebo a vandut peste 8 milioane de discuri, fiind premiata de mai multe ori de-a lungul celor 15 ani de cariera. Ultimul lor turneu mondial “Battle for the Sun” (2008-2010) a epuizat biletele in toate locatiile, trupa sustinand 143 de spectacole in 44 de tari, cu 2,5 milioane de bilete vandute.

La fiecare concert in parte sunt asteptati aproximativ 800 de spectatori. Biletele nu sunt disponibile la vanzare.

Mai multe informatii sunt disponibile online la: www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii