stiri auto
Stefania Mihaela Calinescu, in varsta de 14 ani, este castigatoarea medaliei de AUR la categoria sa de varsta (13-15 ani), in cadrul concursului Dream Car Art Contest, organizat de Toyota Motor Corporation.

Concursul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si  15 ani , iar principalul scop este de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor, pentru ca acestia sa isi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenand masina visurilor, micii artisti au oportunitatea de a-si dezvolta interesul pentru masini si de a intelege mai bine bucuria si importanţa unui vis.

Este pentru al doilea an cand Romania participa la aceasta competitie si castiga un premiu international. Anul trecut, Adrian Emanuel Pristavu a castigat una dintre mentiuni in cadrul aceluiasi concurs .

Intre 20 ianuarie 2012 si 29 februarie 2012, la sediul Toyota Romania s-au primit 1.848 de lucrari din toata tara, inscrise in fiecare din cele trei categorii de varsta: 6-9 ani, 10-12 ani si 13-15 ani.

Jurizarea la nivel national a avut loc in luna februarie, juriul fiind compus din: George Kyriazis – Director General Toyota Romania, Lucian Cernat – Group Creative Director Centrade Saatchi& Saatchi, Florin Popa – Redactor Sef BBC Top Gear, Adrian Dragan – Editor in Chief auto motor si sport, Octav Ionita – Pictor.

Cele 15 lucrari selectate in etapa nationala au fost trimise in Japonia, la finala concursului, desfasurata in luna mai. Lucrarile au fost jurizate de catre  un juriu international din care a facut parte si presedintele TMC, Akio Toyoda.

Stefania Mihaela Calinescu a castigat medalia de AUR in categoria 13-15 ani, cu lucrarea “Magic – Toyota regeneration”. Stefania, impreuna cu ceilalti 29 de castigatori din intreaga lume, va participa la ceremonia de acordare a premiilor care va fi organizata la sfarsitul lunii august 2012 la sediul TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Ce bine te simti cand citesti ceva in care se vorbeste de mine despre Romania sau cetateni ei! Felicitari Mihaela!

    RăspundețiȘtergere