SKF Romania
SKF România, divizia auto, are ca obiectiv pentru anul acesta să fie mai aproape de partenerii săi, dar si de utilizatorii finali. Obiectivul se concretizează prin prezenta la manifestările dedicate specialistilor, dar si la competitiile auto sportive.

Participarea la manifestarile expozitionale organizate de către Auto Total si Intercars au permis oferirea de informatii specialistilor din domeniul auto despre produsele SKF dedicate autovehiculelor.

Kiturile de distributie, kiturile de rulmenti de roată si rulmenti de presiune, axe, capete si burdufuri planetara, kiturile de suspensie ax fata/ spate, kiturile de discuri de frână echipate cu rulmenti, curelele de transmisie si distributie si pompele de apă AquaMax sunt principalele produse oferite de către SKF pentru toate mărcile de autovehicule, produse de ultimă generatie, performante si fiabile.

Calitatea si fiabilitatea SKF este orientata si catre competitiile din motorsportul romanesc, producatorul suedez oferind sustinerea financiara si solutii tehnice pilotului Adrian Dragan – participant in Campionatul National de Raliuri si pilotului Paul Andronic – participant la Campionatul National de Viteza in Coasta.

La etapa internationala a raliului de la Sibiu SKF Romania a fost alături de echipajul Adrian Dragan si Valentin Bradateanu, unde a interactionat cu clientii finali si le-a oferit informatii suplimentare despre produsele SKF din domeniul auto.

SKF este lider la nivel mondial în furnizarea de rulmenti, kit-uri şi accesorii pentru distribuţie, elemente de suspensie. An de an SKF lansează pe piaţă produse destinate celor mai noi modele de autovehicule. Kit-urile SKF acoperă 97% din parcul de autoturisme din Europa.

Grupul SKF este prezent în peste 130 de ţări şi are 15.000 de distribuitori în întreaga lume.

Sursa: Grandz Comunicare
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii