David Coulthard & Adam Scott
David Coulthard & Adam Scott
David Coulthard, legenda Formulei 1 şi pilot de DTM, într-o ipostază inedită: cea de şofer a ambasadorului Mercedez-Benz, Adam Scott, în noul model CLS 63 AMG Shooting Brake.
Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake, prezentat în premieră mondială, în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Hockenheimring.

Adam Scott, celebrul jucător australian de golf şi ambasadorul brand-ului Mercedes-Benz, va participa săptămâna aceasta la ediţia cu numărul 141 a Open Championship – cel mai vechi turneu mondial de golf şi singurul de mare anvergură care nu are loc pe teren american. Este, de asemenea, al doilea an consecutiv când Mercedes-Benz se implică în acest turneu de tradiţie în calitate de Maşină Oficială a turneului Open Championship. Înainte de începerea  evenimentului, un moment inedit a fost marcat de apariţia pilotului Mercedes-Benz, David Coulthard, care l-a surprins pe Adam Scott printr-o invitaţie la un tur cu noul CLS 63 AMG Shooting Brake. Acest model va fi prezentat în premieră mondială zilele următoare.

În timpul plimbării cu maşina, prin zona pitorească din Lancashire, cei doi au dezbătut pe tema pasiunilor comune: automobilele Mercedes-Benz şi golful. “A fost o cursă fantastică! De-a dreptul surprinzător să fiu condus de David Coulthard către terenul de golf. Mi-a făcut plăcere compania sa – e foarte interesant să-l asculţi vorbind despre pilotaj.” a declarat Adam Scott, plin de entuziasm.

Apoi Adam Scott a revenit la o sesiune de antrenament pentru Open, iar David Coulthard şi-a continuat drumul către punctele istorice Royal Lytham şi St. Anne's Golf Club.

David Coulthard s-a declarat impresionat de noul CLS Shooting Brake: “Îmi place spiritul inovator Mercedes-Benz, care aduce mereu concepte noi pe piaţă, iar CLS Shooting Brake este un concept care va prinde, cu siguranţă. Avantajul principal este că oferă toate beneficiile unui autoturism sport şi poate fi folosit, cu uşurinţă, în traficul de zi cu zi. În plus, pune la dispoziţie un spaţiu suficient pentru un automobil din această clasă.”

David Coulthard & Adam Scott
David Coulthard & Adam Scott
Puteţi accesa imaginile de la şedinţa foto cu David Coulthard, Adam Scott şi noul CLS 63 AMG Shooting Brake, accesând: http://daimler.cms-gomex.de

"Cea mai rapidă prindere"
David Coulthard a intrat de curând în cartea recordurilor Guinness World Records Book. Imaginile unice surprinse chiar în timpul demonstraţiei pot fi descărcate de pe http://www.youtube.com/mercedesbenzuk şi îl prezintă pe David Coulthard la volanul unui SLS AMG Roadster, atunci când a reuşit să doboare recordul pentru prinderea celei mai îndepărtate lovituri de golf cu o maşină aflată în mişcare. Jucătorul profesionist de golf, Jake Sheperd, a lovit mingea cu o viteză de 178 mile pe oră. Aceasta a aterizat, după o traiectorie de 275 de metri, într-un automobil super sport de la Mercedes-Benz, condus cu 120 de mile pe oră. Punctul de impact a fost locul dintre scaunele modelului SLS AMG Roadster.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii