Noul Renault Clio
Incepand cu 16 iulie, noul Renault Clio este disponibil pentru clientii din Romania la un pret de pornire de 10 200 euro, TVA inclus (versiunea Authentique 1,2 16 V 75 CP). Noua generatie Clio, dezvaluita in premiera absoluta pe data de 3 iulie 2012, propune o serie de evolutii importante fata de modelul precedent si se evidentiaza prin urmatoarele caracteristici:

- Un stil senzual si emotional, bazat pe noua identitate vizuala Renault, cu multe posibilitati de personalizare, atat la interior, cat si la exterior.

Noul Renault Clio este primul vehicul de serie care exprima cel mai fidel reinnoirea designului Renault, inspirat de Laurens van den Acker, reusind astfel sa transfere stilul si emotia celor mai recente concept-car-uri Renault catre vehiculele de serie. Inca din faza de conceptie, noul Renault Clio a fost gandit pentru a putea fi personalizat atat la interior cat si la exterior. La exteriorul vehiculului se pot personaliza urmatoarele elemente: carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare, calandrul, bara spate, elementele de protectie a portierelor, culorile jantelor si plafonul. La interior: plansa de bord, panourile usilor, volanul, manerele interioare ale usilor,maneta schimbatorului de viteze, conturul aeratoarelor, tapiteria si covorasele sunt personalizabile. Clientul poate alege intre mai multe universuri diferite, propuse ca pachete la preturi accesibile.

O gama de dotari fara precedent pentru segmentul din care face parte:
-Card de acces si demaraj, standard pentru toata gama
-ESP si Hill Start Assist, standard pentru toate versiunile
-Radio Bluetooth dotat cu sistemul inteligent Renault Bass Reflex, in premiera mondiala
-Sistemul MEDIA NAV, cu ecran tactil de 7 inch (18 cm), disponibil in serie pentru doua niveluri de echipare din trei
-Faruri de zi LED
-Sistem de asistenta video la parcarea cu spatele ( doar impreuna cu Renault R-Link)

Tehnologii inovative la preturi accesibile:
-Renault R-Link, tableta cu ecran tactil integrata si conectata la Internet si la vehicul
-Cutie automata cu dublu ambreiaj EDC si 6 trepte de viteza ( disponibila incepand cu
2013)

O adevarata placere de a conduce datorita unei game de motorizari care vizeaza
leadership-ul pe piata in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2, cu:
-Noul motor in 3 cilindri pe benzina: Energy TCe 90 (4,3 l / 100 km si 99 g CO2 / km)
-Motorul Energy dCi 90 (3,4 l / 100 km si 90 g CO2 / km)

Gama Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si patru motorizari: 1,2 16V 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) si 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 ( diesel). Preturile de lista pornesc de la 10 200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique 1,2 16V 75 CP si ajung pana la 14 500 euro ( inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90. Printre echipamentele standard regasim: airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenTa la urcarea in panta), tempomat-limitator de viteza (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces si demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric.

Noul Clio va ajunge in showroom-urile din Romania in luna octombrie 2012, insa clientii pot inca de astazi sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare din reteaua Renault. Noul Clio poate fi descoperit online, pe www.renault.ro si pe site-ul dedicat, accesibil la adresa www.clio.renault.ro.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii