Bucuresti, 8 august 2012. In perioada 10-12 august Plaza Romania va invita la o calatorie in timp si pregateste tuturor vizitatorilor o expozitie de masini de epoca din perioada anilor `30 - `80, reclame vechi romanesti din 1840 si pana in 1995, dar si fotografii din viata impresionanta a lui Grigore Antipa-un bucurestean de altadata.

"Ne bucuram sa putem avea in Plaza Romania un partener in prezentarea unei astfel de expozitii care reuneste masini de epoca din diferite perioade. Impatimitii masinilor vor putea vedea pe viu constructii care au rezistat trecerii timpului si iata, au devenit chiar marturii ale unui patrimoniu de netagaduit. Va asteptam asadar sa vizitati expozitia cu inima deschisa si sa faceti cunostinta cu modele care au marcat istoria secolului trecut", a declarat Apostol Niculae, Presedinte Clubul Vehiculelor de Epoca.

Pasionatii de automobilism vor putea admira masinile expuse in Plaza Romania, dintre care amintim : Aro 10, Dacia 1100, Dacia 1300, Ford A, Ford A Roadster, Oldsmobile, OPEL SIX, Plympouth 1938, Volga C211.

"Incercam prin aceasta expozitie sa recream atmosfera rafinata si misterioasa a anilor precedenti, o perioada plina de amintiri pentru cunoscatori, dar si sa oferim sansa unei descoperiri pentru toti cei interesati de vehiculele secolului trecut. Mai mult, coltul dedicat reclamelor vechi romanesti si expozitiei de fotografie propune o incursiune in imagini asupra trecerii timpului", a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Pe langa reclamele de odinioara expozitia aduce in prim plan si fotografii din perioada lui Grigore Antipa, un periplu in viata politica si sociala a acelor vremuri.

Partenerii evenimentului sunt : Clubul vehiculelor de epoca, Muzeul Antipa si Reclame vechi (din colectia lui Florian Ciobanu).

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, avand in portofoliul sau proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Printre realizarile Anchor Grup in Romania se numara Bucuresti Mall si Plaza Romania, dar si Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul orasului si un cinematograf, Movieplex. Valoarea totala a investitiilor se ridica la circa 250 milioane euro, continuandu-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii. 

Sursa: Wunderman Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii