Cauciucuri auto
Foto: www.cauciucuriautonoi.ro
Dupa cum bine stim sau ar trebui sa stim, anvelopele (cauciucurile) ocupa un rol esential in cadrul unui autovehicul, ele asigurand practic contactul cu solul, ba chiar mai mult decat atat, mai au si rolul de a reduce si amortiza socurile produse in timpul deplasarii acestuia. Din aceste motive, cauciucurile nu tin la infinit, acestea trebuie schimbate periodic: cele de vara cand indicele de uzura este mai mic de 1,6 mm sau la 4-5 ani calendaristici (care este de fapt si durata maxima de viata a unui cauciuc), iar cele de iarna cand indicele de uzura este mai mic de 4 mm sau de asemenea la 4-5 ani calendaristici.

Asta inseamna ca vom avea mereu de achizitionat cauciucuri de iarna, cauciucuri de vara sau chiar anvelope all season (pentru toate anotimpurile). Cum internetul este cea mai rapida si usoara metoda de informare, este bine sa cunoastem si un magazin online specializat pe anvelope, unde sa gasim o oferta cat mai variata de dimensiuni, producatori si profile, pentru toate buzunarele. De aceea vreau sa va prezint www.cauciucuriautonoi.ro, care se autointituleaza chiar “cel mai complex magazin online de cauciucuri”.

Aici va asteapta, la momentul la care scriu acest articol, nu mai putin de 5054 tipuri de cauciucuri vara, 651 tipuri de cauciucuri iarna si 141 tipuri de anvelope all season. Si acestea numai pentru autoturisme. Anvelopele pentru SUV/4x4 si pentru autoutilitare completeaza o oferta greu de imaginat si refuzat.

Pe langa aceasta insiruire interminabila de modele de anvelope, www.cauciucuriautonoi.ro  vine in intampinarea noastra si cu o serie de facilitati:
-livrare gratuita prin Fan Curier la achizitionarea a 4 cauciucuri;
-o pagina specializata pentru oferte si promotii de anvelope;
-posibilitatea abonarii la un newsletter, pentru a primi prin e-mail ultimele produse adaugate pe site;
-o pagina specializata pentru cereri de anvelope care nu se regasesc pe site;
-si binenteles o pagina cu datele de contact, acolo unde poate lua legatura cu operatorii site-ului prin cele 2 metode clasice: telefon si e-mail.

Spor la cumparaturi!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii