AutoItalia Assistance
Începând cu data de 1 august 2012, AUTOITALIA lansează în parteneriat cu Europ Assistance, propriul serviciu de asistenţă rutieră sub marcă proprie. Intitulat AutoItalia Assistance, serviciul oferă asistenţă rutieră atât pentru România cât şi pentru întreaga Europa astfel încât clientii AutoItalia pot uita de grija imobilizarii autovehiculului cauzată de accidente rutiere, erori neprevăzute în funcționare sau de incidente autoprovocate (chei încuiate în autoturism, combustibil neadecvat,  lipsă combustibil, baterie descărcată, pană dublă).

Serviciul este împărţit în 2 pachete care acoperă toate necesităţile beneficiarilor:
1. Pachetul Standard – Preţ Ofertă specială 12 Euro + TVA pe an
a. Asistenţă în caz de avarie
b. Tractare
c. Recuperare Off Road
d. Asistenţă prin telefon
e. Depozitare / parcare
2. Pachetul Adiţional – Preţ de listă 38 Euro + TVA pe an cuprinde, suplimentar faţă de pachetul standard următoarele:
a. Posibilitatea continuării calatoriei
b. Cazare la cel mai apropiat hotel de 3 stele
c. Înlocuirea temporară a vehiculului
d. Procurarea pieselor de schimb
e. Monitorizarea reparaţiilor şi livrarea pieselor (în situaţia în care maşina trebuie reparată la un service din afara Romaniei)

Pachetul Adiţional este oferit  gratuit tuturor vehiculelor noi comercializate de AutoItalia marca:  Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea extinderii serviciului pana la 10 ani contra cost.

Serviciul (Pachetul Adiţional) se oferă cu titlu gratuit, retroactiv modelelor vândute începând cu data de 1 Mai 2012. Clienţii care deţin deja o maşină comercializată de Grupul AutoItalia (marcile menţionate mai sus) pot beneficia de acest serviciu achiziţionând serviciul contra cost.

Pentru a marca lansarea pe piaţă a  acestui serviciu în regie proprie AutoItalia a pregătit o ofertă specială:  50% reducere pentru pachetul Standard, clienţii putând achiziţiona produsul la 12 euro (TVA inclus).

Sursa: AutoItalia Group Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii