Hyundai Veloster
Hyundai Veloster a castigat titlul Masina Lunii iulie in Romania, in cadrul concursului online organizat de grupul Radio Romania. Veloster a adjudecat titlul in cadrul disputatei categorii Premium, surclasand modele precum BMW Seria 5, Mercedes E Klasse sau Citroen DS5. Titlul Masina Lunii se acorda in baza voturilor online obtinute de la ascultatorii retelei Radio Romania, pe pagina web www.masinalunii.ro. 5.041 de voturi au adus victoria coupe-ului Hyundai.

Emisiunea "Ca pe roate" difuzata duminica, 5 august, va aloca intre orele 16:00-16:30 un spatiu dedicat subiectului Hyundai Veloster.

Veloster se diferentiaza de coupe-urile traditionale prin configuratia sa unica cu trei usi, care include o usa spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic si mai usor de utilizat si asigurand un acces sigur si simplu la interiorul sau spatios. Manerul exterior al portierei, aflat intr-o pozitie mascata, asigura pastrarea designului atragator de coupe.

Echipat cu motorul eficient Hyundai GDI (benzina) de 1,6 litri si cu patru cilindri, modelul Veloster reprezinta un coupe fara compromisuri, oferind o senzatie sport plăcuta in combinatie cu un consum redus de combustibil si un nivel scazut de emisii CO2. Hyundai Veloster a obtinut calificativul maxim de 5 stele din partea organizatiei independente de masurare a nivelului de siguranta al vehiculelor, Euro NCAP.

Veloster beneficiaza de cea mai avantajoasa garantie oferita in industria auto, sub forma pachetului "5 Year Triple Care", care include cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii