Ne place sau nu, in urma comunicarii statisticilor auto de sfarsit de an, de catre organele competente in domeniu, constatam de fiecare data aceleasi lucruri: numarul de masini din Romania este din ce in ce mai mare iar ritmul acesta de crestere continua nu da semne sa se opreasca prea curand. Si asta in conditiile in care avem aceleasi drumuri putine si de slaba calitate.

La sfarsitul anulul 2011, parcul auto national inregistra de exemplu aproape 5,5 milioane de autovehicule, din care aproximativ 4,3 milioane erau autoturisme. De mentionat faptul ca, din cele aproximativ 5,5 milioane de autovehicule, 20% erau inmatriculare in Bucuresti, 3 milioane aveau o vechime mai mare de 6 ani iar 7 sute de mii erau mai vechi de 20 de ani.

In concluzie, statisticile spun ca avem un parc auto national cam batranel si destul de mare pentru un numar de 18, 20 sau 22 milioane de locuitori (nici noi nu mai stim cati suntem, dar asta este o alta discutie). Din aceste motive vom avea mereu nevoie de service-uri auto pentru a ne intretine si repara masinile, dar poate mai important, de tractari auto, pentru a ne putea deplasa de multe ori masina la cel mai apropiat service auto din oras.

Pentru ca putem avea 3 cazuri clasice: fie sa avem un nefericit accident auto in care sa fim implicati, fie sa avem o masina mai veche si sa ne lase in strada atunci cand avem mai multa nevoie sau de ce nu, sa avem o masina noua care sa ne creeze diverse probleme electrice la pornire si nu numai, probleme ce necesita in primul rand un tester de diagnoza la cel mai apropiat service autorizat.

Ei bine, rezolvarea incepe cu firmele de tractari auto. De aceea este bine sa avem in agenda noastra telefonica cel putin un numar de telefon de la o firma de specialitate din orasul nostru, pentru a putea suna urgent atunci cand avem una din problemele enumarate mai sus.

De exemplu, sucevenii pot apela la firmele de tractari auto Suceava, sunand la unul din numerele de telefon care sunt afisate in dreptul acestora.

D-voastra aveti memorat pe mobil un numar de telefon de la o firma de tractari auto?
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii