L Hora
Etapele a XI-a şi a XII-a ale CNVC Dunlop 2012 au fost adjudecate de Lucien Hora. După Trofeul Câmpulung Muscel, Lucian Răduţă ţinteşte poziţia a doua în clasamentul general al campionatului.

Bucureşti, 3 septembrie 2012 – Desfăşurate în primele zile ale lunii septembrie pe traseul de la Voina, etapele a XI-a şi a XII-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012 s-au încheiat cu două noi victorii pentru reşiţeanul Lucien Hora. Performanţa lui Lucian Răduţă din etapele muscelene îl poziţionează pe acesta pe poziţia a doua a clasamentului general la zi, la o distanţă de 14 puncte faţă de al treilea clasat, vicecampionul sezonului 2011, Paul Andronic.

Etapele muscelene ale CNVC Dunlop 2012 au strâns cel mai mare număr de participanţi înregistrat până în prezent la o etapă de viteză în coastă din România, respectiv peste 80 de concurenţi în prima zi şi 64 în cea de-a doua zi de concurs. Afluenţa mare de participanţi, timpul frumos şi ambiţiile piloţilor înscrişi în lupta la vârf a sezonului, au adus şi răsturnări de situaţie pe noul traseu de coastă de la Câmpulung Muscel.

Astfel, după o tatonare pentru cea de-a doua şi de-a treia treaptă a podiumului, la finele primei zile de concurs Paul Andronic ş-ai adjudecat a doua treaptă a podiumului, în timp ce Ovidiu Zaberca rezerva surpriza etapei trecând linia de sosire al treilea, în faţa lui L. Răduţă. O surpriză plăcută pentru această etapa a fost şi clasarea pe 6 a lui Norris Mageanu, pilotul muscelean ajungând imediat în spatele lui C. Cismaru.

În etapa de duminică top 4-ul etapei a avut aceaşi configuraţie finală ca şi în cea de sâmbătă, cu L. Hora pe prima poziţie, urmat de Paul Andronic, Ovidiu Zaberca şi Lucian Răduţă. Cătălin Cismaru cade însă două locuri, de pe 5 pe 7, iar Norris Măgeanu cade de pe 6 pe 8, locurile acestora fiind luate de Eduard Stan şi Ciprian Ciobotaru.

Absenţa lui Daniel Onoriu, care nu a putut lua startul din motive tehnice, de la Trofeul Câmpulung Muscel a condus la o configuraţie neschimbată a podiumului în ambele etape muscelene ale CNVC Dunlop 2012.

Următoarele două etape ale CNVC Dunlop 2012 se vor desfăşura în perioada 21-23 septembrie pe traseul de la Păltiniş, revenit după o lungă absenţă în campionatul intern de profil.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii