Dirijabilul Goodyear
Goodyear, partener oficial al Cupei României.
Goodyear, 90 de ani de istorie pe stadion.
Premiile Golgeterul Anului şi Antrenorul Celei Mai Bune Echipe, oferite de Goodyear.

Goodyear Dunlop Tires România, subsidiara locală a producătorului de anvelope lider la nivel mondial, anunţă astăzi încheierea unui parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal pentru susţinerea fotbalului românesc ca partener oficial al Cupei României Timişoreana. La nivel mondial, Goodyear are o vastă experienţă în susţinerea sportului pe stadioane peste tot în lume, prin imaginea iconică a dirijabilelor sale. În România, Goodyear va fi alături de fanii fotbalului şi de suporterii tuturor echipelor din Cupa României la toate meciurile din acest sezon.

Cu ocazia tragerii la sorţi pentru semifinalele Cupei României Timişoreana, Goodyear Dunlop Tires România anunţă încheierea parteneriatului cu FRF pentru susţinerea acestei competiţii în calitate de partener oficial. Această decizie vine în continuarea acţiunilor companiei de la nivel regional de a se angaja în acţiuni de sprijinire şi dezvoltare a comunităţilor şi iniţiativei locale, precum şi a performanţei şi competitivităţii în diverse zone ale regiunii.

„Cupa României este o competiţie cu un impact puternic la nivel local. Sprijinind această competiţie în calitate de parteneri oficiali, venim în continuarea interesului companiei la nivelul întregii Europe de a sprijini comunitatea în care distribuitorii noştri autorizaţi îşi desfăşoară zilnic activitatea, deservind-o cu cele mai bune produse şi servicii”, a declarat Ovidiu Bălan, Director General al Goodyear Dunlop Tires România, pentru România şi Bulgaria. „Goodyear este un brand puternic, centrat pe familie, pe siguranţă şi pe ideea creării de coeziune şi solidaritate în grupurile mici şi la nivel local. Primul obiectiv al Goodyear este venirea în întâmpinarea nevoilor clienţilor finali şi, astfel, pe ideea de satisfacţie şi mulţumire. Cupa României este locul în care aceste valori ale mărcii noastre se găsesc foarte bine exprimate”, a mai adăugat acesta.

La nivel internaţional, Goodyear are o experienţă de peste 90 de ani în susţinerea competiţiilor sportive desfăşurate pe stadioane, prin imaginea iconică a dirijabilelor sale. Dirijabilul Goodyear numit Volunteer a furnizat prima dată unui post de radio local o imagine ca dintr-un ochi de pasăre de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles în 1932. Goodyear a coordonat de asemenea transmisiile TV de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, Lillehammer, Atlanta, Sydney, Salt Lake City, Torino, Beijing şi Vancouver, în timp ce dirijabilele sale survolează stadioanele la toate meciurile importante din liga americană de fotbal.

În România, Goodyear va fi prezent la toate meciurile Cupei României Timişoreana, pregătind surprize, organizând concursuri şi oferind informaţii tuturor fanilor şi suporterilor fotbalului românesc.

La finalul sezonului, Goodyear va oferi două premii speciale pentru Golgeterul Cupei şi pentru Antrenorul Celei Mai Bune Echipe.

Despre Goodyear
Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 72.000 de angajaţi şi îşi fabrică produsele în 55 de unităţi de producţie din 22 de ţări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio şi Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse şi servicii de ultimă generaţie care stabilesc standardul pentru tehnologie şi performanţă în această industrie.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii