Lancia este, pentru al saptelea an consecutiv, sponsor principal al Festivalului de Film de la Venetia. Pentru acest eveniment, a pus la dispozitia organizatorilor o flota compusa din Lancia Flavia si Lancia Thema.

Lancia Movie
Lancia este, pentru al saptelea an consecutiv, sponsor principal al Festivalului de Film de la Venetia. Pentru acest eveniment, a pus la dispozitia organizatorilor o flota compusa din Lancia Flavia si Lancia Thema.

Cu spiritul sau liber si sofisticat, Lancia Flavia defineste placerea de a conduce "open air" cu 4 locuri adevarate. Echipata cu propulsorul pe benzina de 2.4 litri si 170CP, noua Flavia este raspunsul ideal pentru clientul care isi doreste avantajele unui coupe fara a renunta la senzatiile unice pe care le ofera o decapotabila. Lancia Thema ataca cel mai dificil dar si cel mai prestigios segment auto, oferind o adevarata alternativa. Obiectivul este acela de a satisface cererea pentru o tehnologie mai putin rece decat cea existenta in acest moment pe piata, si de a oferi mai multa caldura, artizanat, temperament. Aici apare Lancia Thema, noua nava amiral a marcii care transforma in fiecare zi conceptul de “mijloc de transport intr-o adevarata experienta de calatorie. Prezenta la festivalul Venetian consolideaza si mai mult legatura dintre Lancia si cinematograf, o relatie mult mai stransa dupa cum demonstreaza atat participarea directa a unor modele in filme renumite (printre acestea se numara I soliti ignoti (Faptasi necunoscuti) din 1958, Il sorpasso din 1962, Profondo rosso (Rosu intens) din 1975 si Pour la peau d'un flic (Afacerea Pigot) din 1981) cat si suportul pe care, din 2006 Lancia il asigura principalelor festivale cinematografice, acelea care se remarca prin clasa si stil, prin importanta si caracter international. Fara sa mai amintim de actiunile de product placement ale masinilor Lancia in filme faimoase ca de exemplu, prezenta celor doua modele Thema si Delta in filmul To Rome with Love (Din dragoste pentru Roma) din 2012, regizat de Woody Allen si participarea modelului Delta atat in thriller-ul Angels & Demons (Ingeri si Demoni) din 2009, regizat de Ron Howard cat si in spoturile publicitare originale cu Richard Gere.

Sursa: Lancia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii