Noua Mazda6
Mazda Motor Corporation va prezenta tehnologiile “i-ACTIVSENSE” odată cu noua Mazda6, care va fi în centrul atenţiei la ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris, urmând să fie pusă în vânzare la începutul anului viitor. “i-ACTIVSENSE” reprezintă o serie de tehnologii avansate de siguranţă, proiectate de Mazda pentru a asista şoferul în recunoaşterea pericolelor, evitarea coliziunilor şi reducerea severităţii accidentelor care nu pot fi evitate. Noua Mazda6 va fi echipată cu toată gama de tehnologii “i-ACTIVSENSE”, care asigură performanţe excelente de siguranţă în condiţii variate de condus.

La Mazda, cercetarea şi studiile tehnologiei de siguranţă au la bază filosofia companiei în materie de siguranţă, Mazda Proactive Safety, care îşi propune să minimizeze riscul unui acident maximizând situaţiile în care şoferul poate opera vehiculul.

i-activesense
“i-ACTIVSENSE” de la Mazda se referă la un grup de tehnologii avansate de siguranţă, dezvoltate în concordanţă cu Mazda Proactive Safety, care foloseşte dispozitive de detecţie, cum sunt radarele şi camerele video. Acestea includ tehnologii de siguranţă activă care ajută şoferul să prevadă potenţiale pericole, şi tehnologii de siguranţă pre-impact, care facilitează evitarea coliziunilor sau reduc severitatea acestora atunci când nu pot fi evitate.

Obiectivul Mazda Proactive Safety este de a obţine o experienţă de condus lipsită de accidente. În urmărirea acestui ţel Mazda va continua să extindă eforturile de cercetare ale tehnologiilor de siguranţă pentru a oferi clienţilor plăcerea de a conduce şi performanţe de mediu şi de siguranţă de excepţie.

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii