Delecour
Programată în perioada 7-8 septembrie, cea de-a şaptea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2012, anunţă 43 de echipaje la startul competiţiei şi câteva noutăţi notabile care să încânte deopotrivă sportivii şi fanii acestora.

Unul dintre cele mai aşteptate raliuri ale sezonului, Raliul Ţara Bârsei Dunlop, etapă care an de an a adus ceva nou în organizarea sa, propune şi în acest an o configuraţie nouă, repliată integral în Braşov, fără spectacolul din Băneasa, dar cu o superspecială de senzaţie pe Colina Universităţii. Superspeciala Dunlop, va fi alergată la lumina felinarelor, aşa cum anunţă organizatorul local, pe un traseu tehnic, ce nu va face excepţie în raport cu probele deja tradiţionale de macadam ale etapei.

DUNLOP este pentru al şaselea an consecutiv principalul partener al competiţiei, consolidând o frumoasă tradiţie şi fiind singurul partener care a rămas alături de partenerii săi tradiţionali indiferent de vremuri.

Raliul, în lungime totală de 371,62 de kilometri, numără 8 probe speciale şi are ca suprafaţă de rulare macadamul. Cu excepţia superspecialei care va electriza oraşul de la poalele Tâmpei în prima zi de concurs, probele speciale ale raliului se vor desfăşura în bucla Azuga, Săcele şi Predeal, oferind un maxim de spectacol iubitorilor de motorsport, care vor putea vedea maşinile în trecere de cel puţin 5 ori în arhicunoscutul Y format în configuraţia specială a raliului.

Din punct de vedere sportiv, lupta dintre F. Delecour şi campionul naţional en-titre Valentin Porcişteanu va fi la cote maxime pe macadamul braşovean, ambii dorind să obţină un avantaj în această penultimă etapă a sezonului.

Raliul Ţara Bârsei DUNLOP va conta ca etapa a VII-a a CNR Dunlop 2012, ultima etapă a sezonului urmând să fie disputată pe macadamul de la Iaşi, în perioada 5-6 octombrie a.c., în Raliul Iaşului DUNLOP.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii