Va invit la o lansare de carte pe tema sofatului in siguranta!

Patru roti si un singur creier
Va invit la o lansare de carte pe tema sofatului in siguranta!

In doua cuvinte, am incercat sa vin cu cateva idei din lumea reala cu privire la siguranta rutiera, dincolo de viziunea ca a rula in siguranta e a te tarai pe drum cu 20 la ora. Cartea are o abordare mai degraba colocviala, insa primordial practica despre lucruri pe care oricine le poate face pentru a-si anticipa mai bine propriile actiuni si ale altora, impreuna cu comportamentul vehiculului.

Daca o poza face cat nu-stiu-cate cuvinte, atunci un film ar trebui sa fie si mai eficient; am inserat in ideea asta vreo 50 de filmulete, totalizand o ora si jumatate pe diverse teme. Multe astfel de filme sunt luate de la diverse camere de supraveghere a traficului. Tot pentru secolul 21, navigarea se face simplu cu ajutorul unui meniu din partea stanga, asa incat cititorul sa aiba in permanenta structura capitolelor in fata ochilor. Am inclus si cateva excel-uri zic eu bine realizate in care cititorul poate simula performantele dinamice la peste 700 de modele auto din ultimii 10 ani; distante de franare in functie de suprafata de rulare si viteza, deviatia kilometrajului in functie de dimensiunea pneurilor, cuplu la roata si alte asemenea delicatesuri.

Cartea va fi disponibila gratuit in format exclusiv electronic pe www.sofez.ro.

Lansarea va avea loc marti, 30 Octombrie, ora 18:00, la Libraria Bastilia din Piata Romana (http://goo.gl/maps/WzjmW).


Sursa: Theodor Ladar, www.sofez.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii