DODGE Job Rated, Porsche Cayenne, BMW X5, Mercedes ML
Nu e doar un mit, Istoria se repeta! Daca in ani 70-80 se practica montajul instalatiilor GPL pe autoturisme din motive pur economice, astazi, in plina criza economica oamenii se gandesc tot mai des sa economiseasca si gasesc o solutie viabila in montajul unei instalatii auto GPL.

Odata cu dezvoltarea tehnologiilor de injectie ale autoturismelor, producatorii de instalatii GPL au dezvoltat sisteme compatible pentru conversia tuturor tipurilor de autoturisme, astfel incat acestea sa isi pastreze performatele initiale si mai mult, au cautat sa ridice normele de siguranta astfel incat alimentarea cu GPL sa fie de doua ori mai sigura decat alimentarea cu benzina.

In acest an, in centrele de conversie AGR Autogas Group si ale partenerilor nostrii din toata tara au avut parte de cereri de montaj care au onorat domeniul auto GPL:

In luna august a acestui an fost echipat un DODGE Job Rated din 1952 in 8 cilindri cu o instalatie GPL marca Tomasetto Achille.

Au fost deasemenea si montaje pentru autoturisme de lux echipate cu ultima generatie de injectie cu benzina: Porsche Cayenne, BMW X5, Mercedes ML  6.3AMG.

Sursa: www.monteazagpl.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii