Raliul Iaşului DUNLOP, ultima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri DUNLOP 2012, începe astăzi la orele 13.15. După startul festiv, echipajele vor porni pe primele probe de macadam ale etapei.

Delecour
Raliul Iaşului DUNLOP, ultima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri DUNLOP 2012, începe astăzi la orele 13.15. După startul festiv, echipajele vor porni pe primele probe de macadam ale etapei.

Iniţial în lungime totală de 417,75 km, Raliul Iaşului DUNLOP debutează astăzi cu o schimbare în planul orar, proba specială Cioca Boca fiind scoasă din concurs ca urmare a unor impedimente de ultimă oră care au făcut drumul impracticabil. Astfel startul în raliu este programat să înceapă cu a doua probă specială a etapei, iar startul în ziua secundă a fost devansat cu o oră, noul start fiind programat pentru orele 8.30.

Spre deosebire de etapele obişnuite de raliu din cadrul campionatului intern de profil, Raliul Iaşului DUNLOP programează spre desfăşurare patru probe încă din prima zi. Proba superspecială, rezervată în exclusivitate spectatorilor din zona urbană, va fi a patra probă în concurs, iar pentru prima dată în istoria etapei ieşene, proba de noapte Quatro Routte va închide spectaculos prima zi de concurs.

Deschiderea zilei de sâmbătă îi revine probei Mădârjac, cea mai lungă şi spectaculoasă probă din competiţie. După cei 26,5 kilometri de macadam ai acestei probe, piloţii din CNR Dunlop 2012 vor avea de trecut un nou test, pe proba Sineşti, care continuă testul anduranţei cu alţi 24,7 kilometri.

Dubla din deschiderea etapei, Dobrovăţ – Păun, este şi cea care va închide etapa şi, odată cu aceasta, ediţia 2012 a Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP.

Iubitorii de maşini şi motorsport vor putea admira bolizii în zilele de 5 şi 6 octombrie în parcul închis din faţa Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”  din Iaşi.

Raliul Iaşului DUNLOP, etapa a VIII-a a CNR Dunlop 2012, se va închide cu festivitatea de premiere a câştigătorilor, organizată la orele 21.30 în zona patinoarului artificial din comlexul Palas.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii