Sambata 27 Octombrie, in standul UNIOR-TEPID din cadrul Salonului Auto Bucuresti 2012, va fi prezent Echipajul 55, compus din Adrian Dragan si Vali Bradateanu, echipaj castigator al Campionatului National de Raliuri la Clasa 6. Prezenta celor doi va fi marcata printr-o sesiune de discutii si fotografii.

standul UNIOR-TEPID
Sambata 27 Octombrie, in standul UNIOR-TEPID din cadrul Salonului Auto Bucuresti 2012, va fi prezent Echipajul 55, compus din Adrian Dragan si Vali Bradateanu,  echipaj castigator al Campionatului National de Raliuri la Clasa 6. Prezenta celor doi va fi marcata printr-o  sesiune de discutii si fotografii.

Cu aceasta ocazie va putea fi admirata masina de concurs, un Citroen C2R2Max cu care Echipajul 55 a reusit, in editia 2012, performanta de a urca de cinci ori pe podium la Clasa 6, o data la 2 Roti Motrice si o data in Campionatul National de Slalom Pararel.

Toti cei prezenti la stand vor primi materiale promotionale oferite de catre UNIOR-TEPID,  unul dintre principalii sustinatori ai succesului Echipajului 55.

Echipajul 55 Adrian Dragan/Vali Bradateanu au concurat in 2012 pe un automobil CitroenC2R2Max in Clasa 6, fiind sustinuti de revista auto motor si sport, liderul de peste 15 ani al publicatiilor de profil, Unior Tepid, Centrul National de Scule,  Austrotherm, SKF Romania , OZ, Fontana Contarini- Romania.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Sursa: Dragos Ivanescu, 2012 Grandz Comunicare
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii