Michelin Primacy 3
Avand in vedere ca de la 1 noiembrie intra in vigoare noua reglementare privind etichetarea anvelopelor, va readucem aminte pe scurt performantele masurate de noua eticheta si raspunsul Michelin la aceasta.

Noua eticheta ofera informatii referitoare la trei tipuri de performante: 

- Eficienta energetica: 300 euro reprezinta economia realizata pentru un vehicul echipat cu anvelope de clasa A, comparativ cu un vehicul echipat cu anvelope de clasa G.
- Distanta de franare pe carosabil umed - 16 metri reprezinta diferenta dintre distanta de franare a unui vehicul echipat cu anvelope de clasa A care se deplaseaza cu 80 km/ora si cea a unui vehicul echipat cu anvelope de clasa F, care se deplaseaza cu aceeasi viteza.
- Nivelul de zgomot - O anvelopa cu o linie neagra este de doua ori mai silentioasa decat o anvelopa cu doua linii.

Dincolo de sistemul de etichetare, Michelin ofera conducatorilor auto anvelope care asigura performante superioare si in alte domenii. Aceasta reprezinta strategia MICHELIN Total Performance. 

Mai multe detalii puteti citi si pe www.michelin.ro.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii