Prezenţa Opel în estul ţării este şi mai puternică din această săptămână: partenerul Opel Ande Motors a inaugurat un nou sediu, construit după cele mai recente rigori ale mărcii. Amplasat la ieşirea din Iaşi spre comuna Letcani, spaţiul Opel alocă 300 mp pentru showroom, în timp ce întreg complexul se întinde pe 700 mp.

Opel Ande Motors
Partenerul Opel, Ande Motors, deschide un modern centru în Letcani.
“Porţi deschise” până pe 27 octombrie.

Bucureşti/Iaşi. Prezenţa Opel în estul ţării este şi mai puternică din această săptămână: partenerul Opel Ande Motors a inaugurat un nou sediu, construit după cele mai recente rigori ale mărcii. Amplasat la ieşirea din Iaşi spre comuna Letcani, spaţiul Opel alocă 300 mp pentru showroom, în timp ce întreg complexul se întinde pe 700 mp. 

Pe lângă comercializarea maşinilor Opel, complexul oferă servicii post-vânzare ce includ operaţiuni mecanice, electrice, diagnoză sau ITP. Echipa dedicată se află la dispoziţia clienţilor de luni pana vineri, în intervalul 8:00 - 18:00, iar sâmbătă de la 8:00 până la 14:00 în Letcani, nr. 1115.

“Porţi deschise” dedicate gamei Astra actualizate
Inaugurarea sediului aduce şi primul eveniment dedicat publicului larg, “porţi deschise” pentru gama Astra actualizată şi completată de introducerea noii versiuni de caroserie sedan. Până sâmbătă, 27 octombrie, clienţii sunt aşteptaţi pentru a intra în contact cu cel mai recent model al gamei. Participanţii la drive teste pot câştiga trei vacanțe VIP în Austria alături de familie.

Noua gamă Opel Astra: varietate sporită, mai multe tipuri de motoare şi dotări de înaltă tehnologie
Preţul de pornire al Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA pentru varianta dotată cu motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP. Lansarea noii caroserii în 4 uşi a adus modificări de aspect pentru toate variantele Astra. Preţul de pornire al Opel Astra 5 uşi este de 15.850 euro cu TVA, în timp ce caroseria Sports Tourer porneşte de la 16.700 euro cu TVA, ambele valori fiind valabile pentru motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP. Totodată, în oferta Astra a fost introdus noul motor 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp.

Având punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate şi calitatea recunoscută la nivel global, noul sedan elegant reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru clienţii care ar opta, în mod normal, pentru acelaşi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan (lungime/lăţime/înălţime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm şi un spaţiu interior generos. Portbagajul său separat oferă un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decât modelul cu cinci uşi. Prin rabatarea fracţionată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1.010 litri.

Noutăţi în gamă, noutăţi în reţea
Showroom-urile Opel asteaptă în acest an sosirea modelului SUV sub-compact Mokka, primul al unui producător german disponibil în acest segment. Anul 2013 va aduce noul model şic de oraş, ADAM, dar şi Opel Cascada, noua decapotabilă de dimensiuni medii disponibilă în oferta mărcii.

Reţeaua Opel din România va primi cele doua modele în prima parte a anului, în timp ce dinamica sa permanentă va aduce în perioada următoare şi alte noutăţi cu privire la noi spaţii.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

3 comentarii

  1. Ce norocosi sunt cei din Iasi la mine in oras nu cred ca sunt 2-3 magazine ce se ocupa de vanzarea de masini chiar daca eu am ceea ce numeste mall si asta ar trebui sa ii incurajeze pe investitori...
    Felictari ca aveti un oras asa frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma mir ca inca se mai fac investitii majore in romania

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu conduc un Opel Astra de 10 ani si nu ma pot plange de calitatea serviciilor pertenerilor Opel la care am apelat pana acum. Sper ca si la Iasi sa fie de bun augur

    RăspundețiȘtergere