Pentru al treilea an consecutiv, anvelopele MICHELIN Alpin 4 obţin cel mai înalt calificativ în cadrul testelor realizate de ADAC, asociaţia auto germană. Calificativul acordat evidenţiază performanţele acestei game de anvelope (dimensiuni disponibile cuprinse între 14 și 17 inch) în condiţii de iarnă.

Michelin Alpin A4
Pentru al treilea an consecutiv, anvelopele MICHELIN Alpin 4 obţin cel mai înalt calificativ în cadrul testelor realizate de ADAC, asociaţia auto germană. Calificativul acordat evidenţiază performanţele acestei game de anvelope (dimensiuni disponibile cuprinse între 14 și 17 inch) în condiţii de iarnă.

În cadrul testelor realizate de Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), cel mai mare club auto din Europa, având peste 17 milioane de membri, anvelopa MICHELIN Alpin 4 s-a clasat pe primul loc în ceea ce priveşte performanţele totale la dimensiunea 165/70 R14 T și pe locul al doilea la dimensiunea 205/55 R16 H, ambele anvelope primind calificativul „Bun”. Studiul comparativ a inclus 15 mărci de anvelope de iarnă cu dimensiunea 165/70 R14 T și 16 mărci diferite pentru dimensiunea 205/55 R16 H.

Criteriile de evaluare ADAC au vizat aderența pe suprafeţe umede, uscate, acoperite cu zăpadă sau gheaţă și longevitatea, un domeniu în care anvelopa MICHELIN Alpin 4 a primit cele mai mari note și calificativul „Foarte bun”, la ambele dimensiuni testate.

MICHELIN Alpin 4 reușește să echilibreze în mod eficient siguranţa și longevitatea. Conform strategiei MICHELIN Total Performance, această anvelopă oferă siguranţă optimă pe suprafeţe umede, graţie distanţelor mai scurte de frânare. În aceste condiţii, o anvelopă trebuie să dispună de performanţe multiple deoarece rulează la temperaturi diferite și pe diferite tipuri de suprafeţe, respectiv uscate, umede, acoperite cu gheaţă sau zăpadă.

Acesta a fost cel de-al treilea an consecutiv în care gama de anvelope MICHELIN Alpin 4 a obţinut rezultate excelente, după testele realizate în 2010, cu anvelope având dimensiunea 225/45 R 17 H, și în 2011, cu anvelope având dimensiunile 175/65 R 14 T și 195/65 R 15 H.

Michelin Alpin A4
Despre Michelin Group şi Michelin România
Dedicată pentru îmbunătăţirea mobilităţii durabile, Michelin creează, produce şi comercializează anvelope pentru fiecare tip de vehicul, inclusiv avioane, automobile, biciclete, utilaje industriale, echipamente agricole, camioane grele şi motociclete. Michelin are 115.000 de angajaţi în mai mult de 170 de ţări şi operează în 69 de situri de producţie în 18 ţări din cinci continente. Compania publică, de asemenea, ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri şi restaurante, hărţi şi atlase rutiere şi oferă şi servicii electronice ce sprijină mobilitatea, pe ViaMichelin.com. Operaţiunile de cercetare şi inovare sunt în curs de dezvoltare şi luate în îngrijire în centre de tehnologie din Asia, Europa şi America de Nord.

Grupul Michelin şi-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România aproape 3000 de angajaţi, 3 uzine, 2 la Zalău şi una la Floreşti şi o reţea comercială. Începand cu anul 2005, România a devenit centru regional pentru operaţiunile comerciale ale Grupului Michelin în Albania, Bulgaria, Croaţia, Federaţia Bosniei şi Herţegovinei, Macedonia, Muntenegru şi Serbia.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii