Lupta sezonului 2012 din Dunlop Romanian Superbike, dintre pilotul BGS Motorsport, Ionuţ Mistode, şi pilotul Taifun Raicing, Cătălin Cazacu, va avea ultima confruntare pe circuitul de la Serres.

RoSBK 2012
Lupta sezonului 2012 din Dunlop Romanian Superbike, dintre pilotul BGS Motorsport, Ionuţ Mistode, şi pilotul Taifun Raicing, Cătălin Cazacu, va avea ultima confruntare pe circuitul de la Serres.

Programată iniţial pe primul circuit profesionist din România, MotorPark, ultima etapă a Dunlop RoSBK se va desfăşura, din raţiuni administrative, pe circuitul de la Serres, în acest sfârşit de săptămână.

După o etapă grea, în care debutanţii au absentat de la start din raţiuni de siguranţă, etapa de la Serres promite să strângă la start un număr important de iubitori ai întrecerilor de motociclism viteză. Circuitul de la Serres a devenit o atracţie pentru orice motociclist, indiferent de experienţă, iar organizatorii invită amatorii de pilotaj să guste din plin din experienţa unei curse plăcute şi totodată sigure, în finala DUNLOP ROSBK 2012.

Din punct de vedere sportiv, înaintea etapei de la Serres, în fruntea clasamentului Superbike 1000cc se află pilotul bucureştean Ionuţ Mistode, cu 147 de puncte, la un ecart de doar 4 puncte în faţa urmăritorului său, Cătălin Cazacu. Un loc confortabil în clasamentul clasei îl ocupă şi Daniel Vârgolici, cu 92 de puncte şi un avans de 13 puncte faţa de ocupantul celui de-al patrulea loc în clasament, Andrei Enescu.

La Supersport 600cc, Petre Pop s-a detașat deja în postura de campion al clasei cu un avans de 31 de puncte în faţa ocupantului locului secund, Cosmin Costescu. Cu avansul de puncte pe care îl au cei din top 3, podiumul clasei, completat de bulgarul Dimitrov, pare sigur şi departe de şansa de a rezerva surprize.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii