Anul acesta Unior Tepid sarbatoreste cea de a doua editie a Zilei Centrului National de Scule in mod activ, printr-o competitie sportiva – Cupa Unior la Slalom Auto.

Ziua CNS
Anul acesta Unior Tepid sarbatoreste cea de a doua editie a Zilei Centrului National de Scule in mod activ, printr-o competitie sportiva – Cupa Unior la Slalom Auto.

Evenimentul va avea loc in zilele de 24 si 25 noiembrie 2012 pe circuitul AMKART din Tunari si va aduna la start peste 60 de piloti dornici sa-si dovedeasca abilitatile in aceasta competitie. Pilotii aliniati la start vor avea parte si de o surpriza placuta, Unior Tepid va organiza o tombola pentru participanti. Premile oferite constau in scule de mana, garantate pe viata, de la  Unior, producatorul sloven lider pe piata sculelor de mana, destinate domeniului auto.

Ziua CNS se sarbatoreste de catre toti distribuitorii la nivel national si are ca scop  promovarea utilizarii sculelor de calitate. Evenimentul este dedicat tuturor barbatilor activi, care stiu sa aleaga corect sculele de mana, astfel incat munca lor sa fie semnificativ imbunatatita.

Aceasta sarbatoare este si o modalitate prin care Unior Tepid le multumeste tuturor partenerilor, cu care, impreuna, au atins si au depasit obiectivele propuse pentru acest an. Ziua va marca si realizarile importante din 2012: o noua divizie dedicata in exclusivitate distributiei de scule de mana pentru industria lemnului si, de asemenea, adaugarea unui nou program, distribuit in exclusivitate in Romania: ELBE - renumitul producator francez de scule si produse secundare pentru industria lemnului, care dezvolta strategii dedicate profesionistilor.

Ziua Centrului National de Scule este sarbatorita in fiecare an de toti cei care promoveaza utilizarea unor scule de calitate, ofera solutii profesionale in utilizarea sculelor de mana, dar si de catre beneficiarii acestor scule.

Unior Tepid, membru fondator al Centrului National de Scule, este prezent pe piata din Romania de peste 12 ani si detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Sursa: Dragos Ivanescu, 2012 Grandz Comunicare
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii