Noua Mazda6, cel mai nou model al constructorului japonez care integrează linia de design Kodo şi gama de tehnologii Skyactiv şi i-ACTIVESENSE, va fi disponibilă în România începând cu luna ianuarie 2013, la un preţ de pornire de 21.690 euro (TVA inclus) pentru motorizarea Skyactiv-G pe benzină de 2.0l şi 145 CP.

Noua Mazda6
Preţul modelului echipat cu motorizarea diesel bi-turbo 150CP porneşte de la 23.690 de euro (TVA inclus).

Noua Mazda6, cel mai nou model al constructorului japonez care integrează linia de design Kodo şi gama de tehnologii Skyactiv şi i-ACTIVESENSE, va fi disponibilă în România începând cu luna ianuarie 2013, la un preţ de pornire de 21.690 euro (TVA inclus) pentru motorizarea Skyactiv-G pe benzină de 2.0l şi 145 CP. Un element care va diferenţia noua Mazda6 de concurenţa este faptul că preţurile pentru modelele Sedan şi Combi sunt identice.

Similar SUV-ului CX-5 noua Mazda6 va fi disponibilă în 4 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction şi Revolution. În versiunea de bază, Emotion, noua Mazda6 oferă deja un pachet consistent de dotări, fiind echipată cu jante de aliaj de 17’’, sistem de evacuare dublu, aercondiţionat, geamuri şi oglinzi acţionate electric, sistemul i-STOP, sistemul de frânare regenerativă i-ELOOP (standard pe motorizările diesel), sistem audio compatibil MP3, USB, AUX cu comenzi pe volan, stopuri cu lumină LED, buton de pornire motor, senzori de monitorizare a presiunii din pneuri, airbaguri frontale, laterale, cortină faţă-spate şi sistemele de control al tracţiunii, de stabilitate dinamică şi de asistenţă la plecarea din rampă.

Dacă vor opta pentru un nivel de echipare superior, cumpărătorii vor putea beneficia de o serie extinsă de echipări cum sunt: jante de aliaj de 19’’, padele pe  volan pentru schimbarea vitezelor (disponibile pe nivelul Revolution cu transmisie automată), display color tactil de 5,8’’ cu unitate HMI pe consola centrală, senzori de lumină şi ploaie, faruri Bi-Xenon adaptive, lumini diurne cu LED-uri, cameră pentru marşarier, tapiţerie din piele neagră sau albă, sistem audio Bose cu 11 difuzoare, scaune faţă încălzite şi gama de tehnologii i-ACTIVESENSE printre care se numără sistemul inteligent de frânare în oraş (SCBS), controlul automat al fazei lungi (HBCS), sistemul de avertizare la depăşirea benzii de rulare (LDWS), sistemul de monitorizare spate a vehiculului (RVM), pilotul automat adaptiv Mazda (disponibil standard pentru motorizările 2.5i 192 CP şi CD175 cu transmisie automată) şi sistemul inteligent de frânare la viteze între 15-145km/h (SBS).

Noua Mazda6 va putea fi comandată în variate combinaţii de motorizări şi transmisii, care includ motoarele Skyactiv-G pe benzină de 2l şi 2,5l în variantele cu 145 CP, 165 CP şi 192 CP, respectiv motorizările Skyactiv-D diesel bi-turbo de 2,2l 150 CP sau 175 CP euro 6 şi transmisiile Skyactiv manuale sau automate cu şase rapoarte.

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii